Report

kažiprst je za klikanje

Aside Banners

Najklikanije: kako do guste brade i gdje pronaći sisu cure iz srednje

Piše , Objavljeno

Tijekom tjedna nisi imao vremena provjeriti idesh.net? Želiš šerati link prijateljima, ali si ga izgubio? Ili samo nisi imao vremena skrolati naš sajt? Evo cheatsheet sa najčitanijim člancima od prošlog tjedna.

collage

Koliko smo zapravo debela nacija?

thick-373064_1280

Ono što nas je posebno iznenadilo-sleš-zabavilo je činjenica da NITKO nije lajkao ovaj članak, nitko ga nije šerao, a jako puno vas ga je isklikalo. Baš ti nisi i zanima te koja je najdeblja nacija na svijetu? Provjeri. Ne moraš šerat.

Objavljen popis najdebljih nacija – gdje je Hrvatska? 

Društvena mreža gdje smiješ objaviti svoje privatne dijelove

uplust

Instagram, Twitter i Facebook nisu baš raspoloženi za golotinju, ali netko se dosjetio zapravo napraviti nešto čega smo se mi svi ostali samo dosjetili – društvenu mrežu za golišave fotke. Nije baš za dijeliti sa prijateljima i rodbinom, ali opet, nije niti nekakva žešća pornjava.

Uplust je društvena mreža za one koji vole dijeliti svoje golišave fotke (18) 

Želiš bradu kao pravi muškarac? Neki od nas znaju kako

brada 3

Studeni je (ne)službeno mjesec brade, onaj period u godini kada se posebno cijene muške (i ženske, ne želimo biti seksisti) facijalne dlake. Bacili smo vam par savjeta kako ih učiniti uistinu upečatljivima.

Ako želiš imati prekrasnu gustu bradu, bolje ti je da pročitaš ovih 5 savjeta

Alkoholni rekordi za liječenje od mamurluka

steven

Alkohol uvijek prolazi. Koje je najopakije piće na svijetu? Koliko litrenih krigli piva je moguće nositi odjednom? Svi odgovori su u članku još uvijek. Znanje je moć. Pogotovo znanje gdje je lociran policijski auto koji zaustavlja pijane bicikliste.

10 nevjerojatnih alkoholnih rekorda za koje vjerojatno niste znali 

Batman sam protiv svih

keaton

Nije se pokrenula bogzna koliko velika rasprava, ali neki od vas se baš nisu složili s tvrdnjom “originalnog” Batmana – Michaela Keatona kako Batman može naguziti bilo kojeg superjunaka na svijetu. Svi ste klikali, čini se kako ove rasprave “tko je jači” nikad ne prestanu biti zanimljive. I tko bi pobijedio u borbi – Batman ili Bruce Lee?

Michael Keaton je uvjeren kako Batman može pobijediti bilo kojeg drugog superjunaka

A mogli bi baciti uha i na novu glazbu od petka…

glasna glazba

Još nam poklonite svoja uha i ušesa na nekoliko minuta kako biste iskusili svu glazbu koja nas je oduševila proteklog tjedna. Internet je omogućio da preskočite želje i pozdrave nedjeljom za krštenja, pričesti, vjenčanja i krizme. Izludite susjede s najnovijim funkom, hip hopom i indiejem.

TAGOVIalkohol brada cuga najklikanije stil uplust

Komentiraj