Report

Aside Banners

Najklikanije: Kokain, film i suze. I pokoja plaža

Piše , Objavljeno

Tijekom tjedna nisi imao vremena provjeriti idesh.net? Želiš šerati link prijateljima, ali si ga izgubio? Ili samo nisi imao vremena skrolati naš sajt? Evo cheatsheet sa najčitanijim člancima od prošlog tjedna.

najklikanije2

Šmrkanje koke. Šalji dalje do zadnje budale

Kokoš

Ice Bucket Challenge odavno nije “in”, ali zato je u Meksiku populariziran izazov u kojem moraš pošmrkati koku i nominirati iduće žrtve izazova. U Meksiku ima koke kao kod nas krumpira pa ne vjerujemo kako će to postati popularno kod nas (šmrc šmrk), ali da je bilo popularno na Internetima i da ste klikali na to – jeste.

Meksička zlatna mladež šmrče kokain u novom izazovu koji je zgrozio svijet

Pa ovaj listopad u kinima će nas dekintirati

last 1

Tek jučer je objavljen članak o kino hitovima u listopadu, a poklikali ste ga k’o da nema sutra. Toliko kandidata za Oscara, još pokoji guilty pleasure s bradatim Vin Dieselom… Listopad se čini kao jedan od boljih mjeseci dosad za nas kojima nema ništa ljepše nego sjesti u udobne naslonjače, nepristojno se izuti i žderati kokice.

Filmski kino-listopad: Bogati program krcat kandidatima za Oscara

Đeste li za kinou – i plakanje dok promišljate o smislu života

Još jedan dokaz da volite filmove smo uočili u obliku posjećenosti na filmove na koje cmoljimo i vi i mi skupa sa mnom. Filmovi postoje kako bismo uronili u neku drugu stvarnost, a to ponekad za sobom povlači i ronjenje u vlastitim suzama. Mislim, tko može ostati ravnodušan na smrt Mufase u Kralju lavova? Samo čudovišta, kažemo vam! Samo čudovišta.

Filmovi zbog kojih ronimo suze i nije nas sram

Do tridesete ipak moraš naučiti neke stvari

classy

Objavili smo i 10 stvari koje svaki muškarac mora znati/napraviti/ostvariti prije svoje tridesete godine. Ne možeš zauvijek ostati balavac koji ne zna vezati kravatu. Čini se da ste to i sami shvatili pa ste odlučili napraviti prvi korak – a to je čitanje članka o tome what’s next.

10 stvari koje svaki muškarac mora znati prije tridesete

Seli se gdje palme rastu i živi k’o kralj

Izvor: Wikimedia Commons

Izvor: Wikimedia Commons

Ćaća se vratijo, možda cijene najma u Hrvatskoj još više poskupe. Dosta vam je toga? Bacite oko gdje možete živjeti godinu dana za samo 500 dolara, a onda bacite i novčić da odlučite hoćete li stvarno spakirati kofere.

Znate li gdje možete živjeti za 500 dolara godišnje?

TAGOVIdisney film kino kokain kralj lavova najklikanije

Komentiraj