Report

Klik klik

Aside Banners

Najklikanije: Povratak u budućnost, horor priče i nadrogirani genijalci

Piše , Objavljeno

Tijekom tjedna nisi imao vremena provjeriti idesh.net? Želiš šerati link prijateljima, ali si ga izgubio? Ili samo nisi imao vremena skrolati naš sajt? Evo cheatsheet sa najčitanijim člancima od prošlog tjedna.

Ovo oko Bill Gatesa su oblaci dima

Ovo oko Bill Gatesa su oblaci dima

Sudeći po prošlom tjednu – vi samo želite klasičnih filmova iz osamdesetih, malo napetosti i više droge za opuštanje.

Strašne, kratke priče koje će uplašiti i najhrabrije

Untitled design

Taj Reddit je zlatni rudnik Interneta po kojem ne morate previše kopati kako biste se usrećili. Ondje smo pronašli brdo strašnih priča od kojih se svaka sastoji od samo dvije rečenice, a probrali smo 10 najboljih koje ne bi izgubile svoj duh (BOO!) prilikom prevođenja na naš jezik. Pročitaj jednu od tih priča nekoj djevojci (naravno, uz baterijsku svjetiljku koja ti svijetli u facu), jamčimo da će se sklupčati uz tebe čitavu noć.

10 strašnih priča

Obuća za suva stopala

HO15_NSW_SNEAKERBOOT_LUNARFORCE1DUCKBOOT_M_PROFILE_01_rectangle_1600 (Custom)

Čitali ste o modelima obuće za kišno vrijeme u kojima nećete izgledati čudno ostatku normalnog svijeta. Kiša je stala, a ti komadi obuće i na suhom vremenu izgledaju super. Ako već nemate barem jedan par s popisa, nabavite ih kako biste bili spremni na sve vremenske uvjete. Nema ništa gore nego kad srijedom ugaziš u lokvu i smočiš svoje čarape za srijedu pa dan ranije moraš navući čarape za četvrtak i onda ih nosiš dva dana.

7 modela obuće za kišno vrijeme u kojima nećeš izgledati kao ribič

6 slavnih genijalaca koji su voljeli smrvit, ušmrkat i pojest

gates

Kombinacija briljantnog uma i droga različitih težina je dovela do nekih od najvažnijih otkrića u povijesti čovječanstva. Kada će uz popis udžbenika na početku školske godine staviti i obavezan popis droga?

6 slavnih genijalaca koji su se voljeli drogirat

Nike stvarno izbacio Back to the Future tenisice. I to dva modela!

nikemag (2)

Nekad protestiramo protiv velikih kompanija, ali ovo kako Nike rastura nije normalno. Pričanje priče kroz tenisice, kroz popularnu kulturu, u tomu su najbolji. Prvi par svemirskih NIKE MAG-ica je dobio Michael J. Fox. Iako znamo da ih nikad nećemo imati, ovo nam je najdraži par tenisica. Nadamo se da je i vama bilo toplo oko srca dok ste čitali taj članak. Puno je to topline oko srca jer ste puno klikali.

Nike ispoštovao Back to the Future dan i izbacio poznate tenisice iz filma

Playboy bez sisa

playboy

Ova tužna vijest o pioniru sisa, guzica i stidnodlačnih frizurica nas je dokrajčila. Playboy je odlučio da je golotinje predostupna svuda i nema više golotinje u njihovom časopisu. To je kao ćevapi bez luka. Mi to znamo i vi to znate. SVI TO ZNAJU!

10 stvari koje su besmislene kao Playboy bez golotinje

TAGOVIback to the future bill gates droge genijalci obuća playboy steve jobs stil

Komentiraj