Report

Aaaah SVE...

Aside Banners

Najklikanije: Seksi Serena, muško-ženski odnosi i Đuro koji bi te pogur’o

Piše , Objavljeno

Tijekom tjedna nisi imao vremena provjeriti idesh.net? Želiš šerati link prijateljima, ali si ga izgubio? Ili samo nisi imao vremena skrolati naš sajt? Evo cheatsheet sa najčitanijim člancima od prošlog tjedna.

collage

Zbog čega nas žene žele nokautirat?

argument-238529_1280

Napravili smo istraživanje, a čitateljice su odlučile što ne podnose kod muškaraca. Rezultati su bili iznimno čitani. Valjda su žene htjele vidjeti slažu li se s rezultatima istraživanja, a muškarci su htjeli vidjeti u čemu griješe. Ima tu klasičnih “ne mijenja rolu od WC papira kad potroši jednu”, ali i onih malo specifičnijih.

Pročitaj članak OVDJE.

Đuro je ljubav, a naučio nas je još štošta

Duro_Kandzija_i_Gole_Zene_Music_VIdeo_Prores422HQ_1080p_25fps_2ch_0000121520 (Custom)

Intervju s jednim jedinim Đurom je bio ekstremno čitan u kratko vrijeme koliko je bio online. Sve vas očito zanimaju životne mudrosti jedinog nikad uhićenog i nekažnjavanog tajkuna u Hrvatskoj. Pitali smo ga što se dogodilo s Kandžijom, pripadnici koje stranke najviše šmrču te otkud mu tigar. Đuro kao Đuro. Uvijek iskren.

Pročitaj intervju OVDJE.

Ukrajinci voze na drva. Sad recite vi nama – jel’ njima lakše nego nama?

auto 1

Pročitaj članak o ukrajinskoj domišljatosti OVDJE.

Gmail nije mrtav, ali je neizbježno da će jednom biti

gmail

Svi smo se malo uplašili kad smo čuli da Googleova nova usluga Inbox mijenja Gmail, ali čini se kako još neko vrijeme možemo biti mirni. Ili možda ipak?

Ako niste upućeni što se događa s vašim Gmail korisničkim računom, pročitajte članak OVDJE.

Pirrelli nas veseli

pirelli 1

Pirellijev kalendar je bio seksistički, namijenjen isključivo muškarcima – ali ne možemo se previše ni buniti s obzirom da uglavnom muškarci kupuju automobilske gume (koje Pirrelli proizvodi). Čini se da je Pirrelliju dosta seksističke reputacije pa su angažirali najpoznatiju fotografkinju svijeta Annie Liebovitz kako bi ufotkala inspirativne žene onakve kakve jesu. Mi smo očarani Serenom Williams i mislimo kako bi kalendari s njom trebali izlaziti barem jednom mjesečno. Gume od Pirrellija nećemo kupiti, osim ako ih ne proizvode i za bicikl.

 

Pogledajte fotke i pročitajte članak OVDJE.

TAGOVIamy schumer automobili đuro Kandžija muško ženski odnosi najklikanije serena williams ukrajina

Komentiraj