Report

Aside Banners

Najklikanije: Snoop radi folk hop, vlak smrti i zavjera u kojoj je Hitler dupin

Piše , Objavljeno

 Tijekom tjedna nisi imao vremena provjeriti idesh.net? Želiš šerati link prijateljima, ali si ga izgubio? Ili samo nisi imao vremena skrolati naš sajt? Evo cheatsheet sa najčitanijim člancima od prošlog tjedna.

Snoopy Doggz se folkira

snoop

Znaš ono kad znaš da će te nešto boliti, ali svejedno prčkaš? E to je bio i ovaj video u kojem je Ljupka Stević (she ain’t no Ljupka Gojić) surađivala sa vječnim Snoop Doggzom koji je prodao dupe za nekoliko pupoljaka Purple Hazea ili neke druge sorte njemu najdraže biljke. Spot je pogledan preko 500 tisuća puta u manje od 24 sata. Ne znamo zašto se čude svi, Snoop je već radio s folk zvijezdama. Ima ona stvar My Medicine s Willie Nelsonom.

Rollercoasterisanje

leisure-199229_640

Pisali smo i o brutalnom rollercoasteru koji će rušiti rekorde. Sva sreća da se ne gradi kod nas jer netko bi ukrao materijala, netko bi štedio na zakovicama i bilo bi pitanje vremena kada će stvarno netko umrijeti. Čini se da na ovom ipak ljudi neće umirati na njemu, osim od straha.

Teorije zavjere

Zavjere6

Hitler je dupin, Pablo Escobar je Sadam Hussein, a Ice Bucket Challenge je sotonističko krštenje? Najluđe teorije zavjere smo iskopali, a gdje drugdje nego na Redditu.

Djetinjstvo uvijek prođe

tricycle-691587_640

“10 stvari koje su bile totalni hit kad smo bili u školi” su bile totalni hit. Tko bar jednom nije išarao bekpek, bio je štreber kojeg nitko nije volio. Gumi-gumi, šaranje po ljudima… Da. Bilo je dobro biti klinac.

I 5 Instagram fotografa prođoše dobro

13th witness

Zainteresirani ste bili i za fotografiju jer se članak o pet najboljih fotografa na Instagramu ušuljao u najčitanije članke. Mi isto nekad smorimo Instagram sa fotkama svojih pasa, ali jedan od ovih fotografa je napravio biznis od toga, a i spasio puno slatkih, krznenih života. Ostali isto rasturaju, svaki sa svojim motivima.

 

TAGOVInajklikanije pregled rollercoaster snoop dogg zavjere

Komentiraj