Report

Posao iz snova... ili noćnih mora!

Aside Banners

Tražite posao? Za plaću od 30 tisuća kuna mjesečno postanite ljudska paintball meta!

Piše , Objavljeno

Kažu da se svake godine pojavi na desetke potpuno novih zanimanja, a ljudska paintball meta je definitivno jedan od zanimljivijih načina za zaraditi koju kunu.

paintball 1Već smo govorili o najgorim i najprljavijim poslovima na svijetu, a svima je njima zajedničko da osim što su opasni i iznimno nehigijenski, uglavnom nisu pretjerano dobro plaćeni. Štoviše, neki su ljudi primorani staviti glavu u torbu za svega par dolara dnevno, tako da je ono što nudi tvrtka UK Paintball daleko iznad ove kategorije. Naime, oni su upravo raspisali natječaj za testera svojih novih paintball kuglica, a plaća koju nude je impresivnih 60 tisuća dolara godišnje (otprilike 30 tisuća kuna mjesečno). Uz to vam pokrivaju i putne troškove te daju iznimno fleksibilno radno vrijeme, ali naravno, postoji caka!

Vaš bi se posao sastojao od toga da oskudno ili nimalo odjeveni stojite pred ekipom s paintball puškama koji u vaše tijelo ispaljuju nove modele paintball kuglica i to s različitih udaljenosti i kuteva te u svaki zamislivi dio tijela. Pod svaki uistinu mislimo SVAKI! Naravno, odmah vam kažu kako će se posao sastojati od mnoštva “boli, neugodnosti i ranjavanja“, ali hej… ne plaćaju vam 30 somova da bezbrižno pijete pivice i uživate u rijetkom britanskom suncu. Možda je opasno, ali barem se zaradi fina lovica.

paintball 2

Ovakvo je testiranje prijeko potrebno prije nego što tvrtka UK Paintball na tržište izbaci svoj novi proizvod kako bi znali da kuglice s bojom nisu opasne za zdravlje kupaca i korisnika. Pa eto, ako vam trebaju pare i spremni ste raditi bilo što, bolje zapičiti u Englesku i par sati tjedno dobiti nekoliko desetaka kuglica u tijelo za finu plaću nego po hladnoći ili sparini 12 sati dnevno raditi za neku siću na baušteli. A još ako imate debelu kožu i jak prag tolerancije na bol… ne znamo što čekate!

TAGOVIbizarno dobra plaća ekstremno engleska opasan posao opasno paintball paintball loptice posao velika britanija zanimljvi posao

Komentiraj