Report

Aside Banners

Najljepše tenisačice Wimbledona

WTA ima svoju ljestvicu, a mi svoju. Kriteriji se razliku, a vi već dobro znate što možete očekivati.

Piše , Objavljeno

Doba kada smo Wimbledon masovno pratili na rubu stolica i živaca davno je prošlo. Lik poput Ivaniševića ne rađa se na području naše drage kifle tako često.
Na sreću, postoji ženski tenis koji postaje zanimljiviji od muške inačice. Kako se diže kvaliteta igre, povećava se broj tenisačica koje ne plijene samo svojom igrom i glasnim stenjanjem, nego i izgledom. Donosimo vam našu ljestvicu top šest najzgodnijih tenisačica koje se pojavljuju na ovogodišnjem Wimbledonu, s čak šest fotogalerija.

Ana Ivanović

Ana Ivanović

Ana Ivanović

WTA rang:1.
Godište:1987.
Zemlja:Srbija
Ana na wimbledonsku travu i na našu listu stiže kao najbolja tenisačica svijeta. Ovo je njezina godina jer ove je godine Ana osvojila svoj prvi Gran Slam i to na francuskom Roland Garrosu.
Naravno, na ovom popisu nije završila samo zbog izvanredne igre, nego zbog izgleda i simpatičnosti. Ana je razbila rusku dominaciju na top listi najljepših tenisačica svijeta.

Pogledaj njezinu fotogaleriju >>

Maria Sharapova

Maria Sharapova

Maria Sharapova

WTA rang:2.
Godište:1987.
Zemlja:Rusija
S metar i 88 centimetara visine, od čega dobar dio odlazi na noge, ova mlada Ruskinja zavladala je svjetskim tenisom i muškim srcima. Ponudila se kao odlična alternativa Ani Kournikovoj, koja se više brinula za izgled nego li za tenisačku formu.
Maria je rođena u nekoj sibirskoj guduri, a sada po prihodima drži prvo mjesto na ljestvici ženskih sportašica.

Pogledaj njezinu galeriju >>

Daniela Hantuchova

WTA rang:12.
Godište:1983.
Zemlja:Slovačka
Njezina forma i pozicija na WTA ljestvici u zadnje vrijeme malo variraju zbog prijeloma desne noge, ali mi vjerujemo u slatku Slovakinju. Još jedna curka koja osigurava dominantnu poziciju djevojaka iz istočnog bloka na sportskim i ljestvicama ljepote.

Pogledaj njezinu fotogaleriju >>

Elena Dementieva

Elena Dementieva

Elena Dementieva

WTA rang:5.
Godište:1981.
Zemlja:Rusija
Još jedna Ruskinja, još jedna anđeoska pojava plave kose i milih plavih okica. Elena je među profesionalkama od 1998. godine, a ove godine osvojila je dva turnira. Jedina je ruska tenisačica koja je zavrijedila srebrnu olimpijsku medalju. Voli skijanje i šah, a posjeduje i veliku kolekciju kaktusa!?

Pogledaj njezinu fotogaleriju >>

Nicole Vaidisova

Nicole Vaidisova

Nicole Vaidisova

WTA rang:22.
Godište:1989.
Zemlja:Češka
Iako rođena u Njemačkoj, ova macica igra za matičnu Češku republiku. Nakratko je, sa sedamnaest godina, obitavala među prvih deset na WTA ljestvici, pa je bila 12. po redu najmlađa tenisačica među prvih deset. Na našoj ljestvici ulazoi među prvih šest, bez problema.

Pogledaj njezinu fotogaleriju >>

Ashley Harkleroad

Ashley Harkleroad

Ashley Harkleroad

WTA rang:74.
Godište:1985.
Zemlja:SAD
Ashley, mlada američanska tenisačica ušla je u profesionalne vode prije osam godina i odmah je proglašena zvijezdom. Da je jedna od najzodnijih tenisačica dobro zna i stari Hugh, pa je već najavljeno njezino pojavljivanje u Playboyevom izdanju za kolovoz. S veseljem ga očekujemo.

Pogledaj njezinu fotogaleriju >>

TAGOVIAna Ivanović Ashley Harkleroad Daniela Hantuchova Elena Dementieva fotogalerija Maria Sharapova najljepše Nicole Vaidisova slike sport tenis wimbledon

Komentiraj