Report

Aside Banners

Najskuplje ženske torbice

Žene su slabe na torbe. To je činjenica, vele u mondenim ženskim magazinima. No, ova pomagala za prijenos �najosnovnijih� ženskih potrepština koštaju kao suho zlato.

Piše , Objavljeno

Žene su slabe na torbe. To je činjenica, vele u mondenim ženskim magazinima. No, ova pomagala za prijenos «najosnovnijih» ženskih potrepština koštaju kao suho zlato. Bez šale.
Dakle, ako hoćete biti moderna mlada poslovna žene ili jednostavno sponzoruša, koja se na špici voli hvaliti svojim krokodilom pod rukom, nagovorite svoga mužjaka ili roditelje neka vam kupe jednu od ovih sedam torbica.
Ako vam se ne svidi, uvijek ju možete zamijeniti za stan u strogom centru Zagreba. Ili barem kuću u predgrađu. Nije lako biti Paris Hilton ili Nicole Ritchie.

Dečki, oprez! Ako se nešto od niže navedenog nađe na popisu želja vaše odabranice… trk, glavom bez obzira!

Chanel “Diamond Forever” Classic Bag

Jedno je sigurno, ako ovu torbicu dobijete na poklon, sigurno ju nećete vratiti ili mijenjati za neki drugi artikl. Za sitniš od 261 tisuća dolara, ovu posebnu Chanelovu torbicu nositi će te jedino u crkvu. Tamo valjda ne kradu. Jer klasičnu torbicu koja ima 334 dijamanta, optočenih sa 18 karatnim bijelim zlatom, a kojih je proizvedeno samo 13 komada, nećete nositi u svoju omiljenu birtiju, bez obzira koliko ona fensi bila.
Za te novce mogu: Darovati Zagrebu za godišnje uređenje pročelja zgrada.

Hermes Matte Crocodile Birkin Bag

Hermes Matte Crocodile Birkin Bag

Hermes Matte Crocodile Birkin Bag

Nazvana po slavnoj francuskoj pjevačici Jane Birkin, koja je bajdvej, ako niste znali bila životna pratilja francuskog pijanca i pjesnika Sergea Gainsbourga, može se kupiti za sitniš od samo 120 tisuća zelembaća. Ili ako imate sreće za nešto manje novaca na nekoj od aukcija gdje se prodaju umjetnine. Jer kako drukčije nazvati ovo 30 centimetarsko čudo sa 10 karatnih bijelim zlatom, za koju su ubili par krokodila. A ni ne izgleda nešto spektakularno.
Za te novce mogu:Kupiti stan u gradu ili kuću na periferiji

Lana Marks Cleopatra Bag

Lana Marks Cleopatra Bag

Lana Marks Cleopatra Bag

Svake godine Marks proizvede / napravi / stvori jednu Cleopatra torbicu koju plasira na tržište. Ovogodišnje izdanje s metalik srebrnom krokodilskom kožom na kojoj ako imate vremena možete izbrojati 1500 crnih i bijelih dijamanata, a u cijenu od 100 tisuća Georgea Washingtona, uključeno je naravno neizbježno 18 karatno bijelo zlato. Fashion gurui za nju vele kako bi i sama Cleoptara umrla od zavisti.
Za te novce mogu:Finacirati manju stranku na sljedećim izborima

Leiber Precious Rose

Leiber Precious Rose

Leiber Precious Rose

U slobodnom prijevodu Dragocjena ruža, uistinu je dragocjena. Leiber se potrudio te napravio torbicu u obliku cvijeta. Tisuću i nešto sitnih dijamanata blješti s nje poput stroboposkopa, kao i približno isti broj ružičastih safira. Ako želite biti djevojka u trendu, požurite s kupnjom, jer cijene ju samo 92.000 dolara, a na žalost ili sreću, godišnje se može kupiti samo jedna.
Za te novce mogu:Snimiti svoju prvi kino hit. Komediju s Ivom Gregurevićem. Naravno.

LV Tribute Patchwork Bag

LV Tribute Patchwork Bag

LV Tribute Patchwork Bag

Ako ste ju ikada vidjeli na nekoj kolegici s posla, u što čisto sumnjamo, vjerojatno se pomislili da ju je kupila na Hreliću ili nekom second hand shopu. Jer iako ova Louis Vuittonova torbica izgleda kao s buvljaka, no za 42 tisuće već spominjanih novaca, dizajneri su je sklopili od 15 različitih torbi iz slavne kolekcije LV-a. No, ne žurite se, pišite Djedu Mrazu da vam donese za Božić, možda dobijete jednu od dvadeset iz kolekcije.
Za te novce mogu:Organizirati špancir fest u Varaždinu.

Gadino Bag by Hilde Palladino

Gadino Bag by Hilde Palladino

Gadino Bag by Hilde Palladino

Na prvi pogled, Gadinova torbica od one australske nemani, koji je dizajnirao norveški dizajner Hilde Palladino ne izgleda ništa posebno. Ako ako ikada budete imali bliski susret s ovim neseserom kojega cijene 38, 470 $ pažljivo pogledajte možda pronađete tih 39 bijelih dijamanata, koji su strateški lijepo raspoređeni na taj komad kože koji možete vrtjeti na ruci kao bilo koju torbu s placa. Za te novce mogu:Kupiti SUV.

Fendi Selleria Bag

Fendi Selleria Bag

Fendi Selleria Bag

Najjeftinija od svih spominjanih torbica košta 470 baksa manje od one iznad nje, a po posebnoj narudžbi Fendi vam može napraviti od samurovine i činčile, dvije najskuplje, ali pritom i najopskurnije životinjske kože na svijetu. E sad vi vidite jeste ljubitelj lijepih stvari i prijatelj rijetkih životinja. Međutim, u ovu vam torbicu za razliku od svih prijašnjih sigurno stanu novčanik, ključevi, mobitel i manikircajg.
Za te novce mogu:Razveselit ekipu iz Idesh! magazina i poklonit im putovanje iz snova. Na Haiti.

TAGOVIluksuz najskuplje skupo torbice

Komentiraj