Report

jel 'raspakirava' riječ?

Aside Banners

Najskuplji unboxing video ikad? Travis Scott raspakirava Playstation 5

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Travis Scott/Youtube Screenshot

Trenutno smo jedni od stanovnika zemalja kojima još u prodaju nije došao PlayStation 5. Želimo ga. Sanjali smo čak o njemu i rekao nam je da ga kupimo. Mi želimo slijediti i slušati naše snove.

Prije nego ih možemo ostvariti moramo spavati još nekoliko puta jer u Hrvatskoj će PS5 biti dostupan tek od 19. studenog. Odavno ga ne možemo prednaručiti, a ni ne znamo hoće li ih biti dovoljno da se dokopamo jednog na dan premijere.

Pokušavamo ne razmišljati o svim crnim scenarijima i gledamo unboxing videe sretnih ljudi, stranih ljudi, ne hrvatskih ljudi. Klikamo na sve što ima u naslovu PS5 i unboxing. Nismo previše izbirljivi trenutno što se videa tiče, ali jedan nam je posebno oduzeo pažnju. Uz dvije glavne riječi ima još i ime, a ono glasi Travis Scott – kao duhom mladi Hip Hop entuzijasti, odlučili smo pogledati kako ovaj teksaški reper otvara Plejku.

No, on nije otvarao PlayStation peticu. Imamo više dojam kao da smo gledali kratkometražni film koji pokušava biti čudno post-postmoderno umjetnički, ali i prodati proizvod.

Želite vidjeti kako Travis lažno igra plejku na velikom zaslonu u pustinji? Također, daruje novi PlayStation (onaj koji mi jako želimo i zaslužujemo) nekim “nasumično” odabranim klincima koji se ne ponašaju onak’ kako su ih roditelji naučili – ulaze u crni kombi nepoznatim ljudima i još k tome uzimaju darove od njih. E da, James Blake ima super kratki nastup i dio je posvećen Pop Smokeu, mrtvom reperu.

Doslovno smo vam opisali sve iz ovog videa i točno tako izgleda. Da, Travis surađuje s PlayStationom i izdat će nove PS šuze s Nikeom.

Nadamo se da će Fil Tilen imati istu akciju pa da mi budemo ti random odabrani klinci. Nije da ga slušamo, ali možemo srediti nekakve veze.

Sve drugo pogledajte sami.

TAGOVIjames blake playstation 5 travis scott