Report

Aside Banners

Najžešće vag… mačkice svih vremena

O vaginama sve najbolje. Što ne znači da se ne smijemo osmjeliti na pokoju top listu. Evo njih desetak koje su se izdigle iz ljupkog mnoštva.

Piše , Objavljeno

Jedna s dvije za jednog s dva

Lauren Williams

Lauren Williams

Bilo je 19. stoljeće i zvala se Blanche Dumas. Imala je dvije vagine koje je upošljavala na radst zahtjevnije klijentele po pariškim ulicama. A onda je naišao Jean Baptist dos Santos. Čovjek-dvocijevka.
No ni naše suvremenice nisu ništa manje obdarene s vremena na vrijeme. Britanki Lauren Williams trebalo je 28 godina da otkrije nešto što nije niti jedan od njenih ex-ova. Omalu činjenicu da ima dvije vagine. Kirurzi su spojili dva kanala i sve je privedeno ogromnom sretnom svršetku.

Međunožna umjetnost

Carolee Scheeman

Carolee Scheeman

Carolee Scheeman se 1975. vaginalno urezala u povijest suvremene umjetnosti s performanceom u kojem je izvadila rolu papira iz mračnih dubina spolovila i pročitala na njoj napisani tekst. Nazvan ‘Interior Scroll’ međunožni je rad danas izložen u muzeju kao dokaz da umjetnost ne bira sredstva ni organe, kao i to da i vi možete neposrednoj okolini klitorisa dati vječni smisao.

Naprijed vojsko!

Houston

Houston

U nešto manje umjetničkoj ambiciji porno zvijezda Houston toga je dana među unutrašnje organe primila navodno 620 glavića. Sve u ime postizanja titule najvećeg gangbanga u povijesti. No, kako to već biva s netalentiranim lovcima na slavu, saznalo se da je žena usaftala tek njih 125. Koja sramotna brojka. Jen, dva, pet i gotovo. To znam i ja.

Nabildana mačkica

Tatiana Kozhevnikova

Tatiana Kozhevnikova

Tatiana Kozhevnikova je očito furala vaginu u teretanu zadnjih godinu dvije i ne bi joj se htjeli zateći među nogama u krivom trenutku. Žena ima toliko nabildanu mačkicu da njome diže 14 kila posebno dizajniranih utega. Spolovilo ju je čak ufuralo i u Guinnessovu knjigu rekorda.

Muzikalna vagina

Ekscentrična Amy Gordon svoju je vaginu naučila svirati kazoo ili, u najmanju ruku, poželjela nam servirati tu utimativnu glazbenu fantaziju. Još kada čujete da izvodi ‘America, The Beautiful’, oprostit ćete u hipu svim vaginama s manjkom sluha. Nije da ih nema…

Vagina koje nema

‘Susan’ je 1983. postala slavna zbog sindroma kogentalnog nedostatka koji pogađa jednu od 4000 žena. Nešto preciznije, nije imala vaginu. Sva ostala vanjska strateška mjesta bila su iskrojena po najboljoj i svima nam dragoj recepturi, no umjesto uterusa bilo je tek neznatno udubljenje. Žene bez vagine obično nemaju niti maternicu. ‘Susan’ je pak vođena metodom dilatacije prokrčila put i postala uzor svima koje je zapalo slično stanje.

Zubata vagina

Vagina sa zubima još je uvijek mitsko biće na kojem tu i tamo nešto para nalupaju psihoanalitičari i hollywood. Dakle, za sada ništa od toga, što ne znači da je lagani preview u nazubljenu idilu apsolutno zabranjen. Tinejdžerka Dawn O’Keefe u ‘Teeth’-u sije teror svojim seksualnim gebisom.

Ko’ hrenovka u hodniku

Ann Swan

Ann Swan

Ann Swan iz škotske ušla je u opću kulturu s najopćenitijom vaginom ikada. Oliti najširom, ukoliko vam obujam glave od 49 centimetara, koliko je izmjereno njezinom gigantskom djetetu po rođenju, išta govori. Bila je visoka oko 230, a muž joj 241 cm. O dubini samo sanjaj, rekao bi Mak Dizdar.

Međunožna mikrofonka

Ako mislite da ste se nagledali žbunja po kolekcijama iz sedamdesetih i osamdesetih koje su vam starci skrivali po ormarima, onda ne znate apsolutno ništa o Maoni Vi iz Cape Towna. Jer da znate, skužili bi kako su šumovite tete iz davnih dana glatke kao brazilski putar. Maoni je furala muf duljine preko 70 centimetara. Koje su se samo dredloksice tu dale složit..pa pramenovi…pa punđa…idesh!.

TAGOVIbizarno gole vagina

Komentiraj