Report

topla ljudska priča

Aside Banners

Napio se, proputovao kroz vrijeme iz 2048. da nas upozori na invaziju izvanzemaljaca

Piše , Objavljeno

Kada smo prvi put pročitali naslov na inozemnim portalima, mišljasmo da je u pitanju sinopsis filma Future Man jer znamo da se takav nekakav film snima i da iza njega stoji Seth Rogen.

Ispalo da to ipak nije taj film (ionako ne želimo puno znati o njemu), ovo je stvaran događaj i stvarna policijska intervencija.

Policija je uhitila alkoholiziranog muškarca u Wyomingu koji je tvrdio kako se vratio iz budućnosti, iz godine 2048. kako bi nas sve upozorio o neizbježnom dolasku izvanzemaljaca.

Gospodinovo ime je Bryant Johnson, policija je dobila dojavu i krenuli su u “akciju”.

Kad je policija došla, Johnson je toliko bio posvećen svojoj misiji da je zatražio razgovor s “predsjednikom grada”. Policija je zabilježila i krvave oči, otežan govor i visoku koncentraciju alkohola u krvi – ali je ovaj putnik kroz vrijeme sve objasnio.

Jedini način na koji su ga izvanzemaljci mogli poslati natrag kroz vrijeme je da ga naliju alkoholom i stave ga na divovski podložak. Vremenski stroj, bit će.

Što će se dogoditi s nama? Što ako je Bryant Johnson u pravu i 2048. godine pretrpimo invaziju? Tko će se onda smijati? Hoće li se Bryant Johnson vratiti još koji put?

A ništa… Čekamo tridesetak godina pa ćemo vidjeti.

TAGOVIalkohol izvanzemaljci tople ljudske priče

Komentiraj