Report

Zar je to zločin?

Aside Banners

Napokon uhićen! Serijski šlatatelj za guzu je primio najmanje pet nepoznatih žena

Piše , Objavljeno

Za američki saveznu državu Floridu kažu kako njezini stanovnici rade najluđe i najbizarnije stvari u cijelom SAD-u, a serijski šlatatelj definitivno potvrđuje ovaj stereotip!

guzaAmeri muku muče sa svojim kriminalcima, prenatrpanim zatvorima, rasnim tenzijama i općim porastom nasilja tako da policiji vjerojatno dobro dođe malo odmora i lova na prijestupnike koje nikako ne možemo smatrati opasnim zlikovcima, već neprilagođenim čudacima. Drugim riječima, dovoljno je otići na Floridu, pronaći kakav manji gradić i čekati da na svjetlost dana izađe neki blesan spreman da uđe ravno u Ripleyevu knjigu najnevjerojatnijih svjetskih bizarluka. U Cooper Cityu je ta osoba 20-godišnji Kenneth Anthony Lopez.

Policija iz okruga Broward za ovim je fetišistom tragala još od prosinca kada je jedna lokalna žena prijavila kako ju je mladić poluduge, valovite kose napao s leđa i rukama primio za guzicu, da bi nakon nekoliko sekundi pobjegao glavom bez obzira. Istu stvar je ponovio u još najmanje četiri slučaja (toliko ih je prijavljeno, iako se vjeruje kako ih ima daleko više), sve dok početkom ožujka nije napokon ulovljen. Policija mu je čak namjestila zamku pustivši mamac u vidu zgodne, guzate ženske upravo na području na kojem je operirao, ali Kenneth se nije upecao na udicu. Barem ne tog trenutka.

kenneth

Naime, svega sat vremena nakon što je policija proglasila svoj lov neuspješnim, nepoznata je žena prijavila kako ju je napadač, koji odgovara opisu osumnjičenika, zašlatao i pobjegao, a zakon ga je našao već nakon par minuta kako prestrašen i natopljen znojem luta gradom. Kada su ga privodili, Kenneth se branio sljedećim riječima: “Žao mi je, mislio sam da poznajem tu curu. Nisam ju mislio dotaknuti. Samo sam mislio da ju poznajem. Samo sam ju malo dotaknuo!” Možda se na prvi pogled čini bezazleno i mladenački simpatično, ali ako ovaj dečko ima neki neutaživi poriv za hvatanjem guzica nepoznatih žena, definitivno mu treba pomoć. Mislim, svi mi imamo neutaživi poriv za hvatanjem guzica napoznatih žena, ali se kontroliramo! Ovako je vrlo lako moguće kako bi Kenneth nakon nekog vremena mogao prijeći na malo ozbiljnije prekršaje, a onda tu više nema prostora za šalu.

TAGOVIflorida guzica policija prijestupnik primanje za guzicu seks seksi šlatanje

Komentiraj