Report

Smeće!

Aside Banners

Našmrkani i pijani saudijski princ od svojih zaposlenika tražio da mu prde u lice

Piše , Objavljeno

Hrpa love i nikakve prave obveze ili životne poteškoće mnoge sinove bogataša pretvore u totalne kretene, a saudijski prinčevi prednjače po idiotizmu.

princDobri stari tatica, kralj Abdullah, vladar Saudijske Arabije i jedan od najbogatijih državnika na svijetu, preminuo je u siječnju u 91. godini, a iza sebe je ostavio barem 35 sinova koji su među sobom podijelili ogroman imetak i nastavili živjeti onako kako su navikli: kao hrpa razmaženih kretena koji misle da su bolji od drugih iako nikada u životu nisu podigli kemijsku olovku, a kamoli radili nešto teže. Poseban je slučaj 29-godišnji princ Majed bin Abdullah bin Abdulaziz Al Saud, tip čije se ime ovih dana provlači po medijima zbog uistinu bizarnih i gnjusnih zabava koje priređuje, a koji bi zbog svog ponašanja trebao služiti par godina u nekom grdom američkom zatvoru. Ali eto, svi znamo da prinčevi imaju drugačija prava od nas običnih budala…

Ovaj je manijak od 21. do 25. rujna u svojoj 37-milijuna dolara vrijednoj vili na Beverly Hillsu priredio niz raskalašenih zabava, s hrpom droge, alkohola i eskort dama (običan bi Saudijac zbog manjeg prekršaja vezano uz ove kategorije vjerojatno ostao bez glave) te se uistinu potrudio da bude najveći mogući gnjus na svijetu, a nakon što su ga tri žene koje je unajmio da paze na kuću dok je on tamo prijavile zbog niza zločina, uskoro bi morao i odgovarati za svoja zlodjela. Kada bi ga mogli pronaći…

Sve je počelo već 21. rujna, kada se tijekom prve večeri pijani i žešće našmrkani Al Saud ponašao nasilno i iracionalno, da bi iduće večeri te počeo neprimjereno hvatati tri spomenute žene, prijeteći im kako će ih ubiti ako ne budu radile što on želi. Zatim je pokušao urinirati na njih tri, trljati se o njih i vrijeđati ih, no kada su pokušale otići, naredio je svojim pomoćnicima da ih spriječe u tome. Totalno urokan, počeo im je prijetiti smrću, vikati i glasati se kao životinja, a cure su nakon nekog vremena ipak uspjele pobjeći, ostavivši za sobom sve svoje stvari.

Idućeg dana su se vratile po njih i jasno dale do znanja kako ne žele više raditi tamo, nakon čega je princ svojim pomoćnicima ponovno naredio da ih zatoče. Natjerao ih je da gledaju dok ga jedan od njegovih pomoćnika zadovoljava rukom, dok mu je drugi navodno prdio u lice (?!?!). Jednoj od njih je naredio da ga liže po cijelom tijelu, a nakon što je ova odbila, postao je iznimno agresivan. Jadne je djevojke spasila policija koja ih je, zajedno s prinčevom djevojkom koju je manijak optužio da se seksala s nekim likom u WC-u kluba večer prije, našla uplakane i u šoku, prekrivene krvlju. Pomahnitalog su Al Sauda odveli u pritvor iz kojeg je brzo izašao zahvaljujući jamčevini od 300 tisuća dolara, a od tada mu se gubi svaki trag. Izgleda kako lova ipak može kupiti puno toga, ali mi se nadamo kako će ga karma ipak stići… kad-tad! Neka se samo pokuša pojaviti u Saudijskoj Arabiji nakon ovakvih optužaba, svakako bi bilo zanimljivo vidjeti što bi mu se tada dogodilo!

TAGOVIal saud bogataš divljak gnjusno idiot kralj abdullah princ raskalašeno saudijska arabija

Komentiraj