Report

Desert samo za odrasle

Aside Banners

Učiteljica na teži način naučila kako klincima ne smiješ davati marihuana brownieje!

Piše , Objavljeno

Kako sve vijesti o zločestim američkim učiteljicama ne bi bile vezane uz seks s učenicima pobrinula se ova genijalka koja je klincima za desert davala “posebne” kolače!

brownieIzgleda kako su zločeste američke učiteljice napokon skontale kako seks s maloljetnim učenicima ne može proći nezapaženo i kako im vjerojatno slijedi par mjeseci ili godina iza rešetaka ako samo pošalju kakvu seksi fotku na njihov mobitel, a kamoli učine nešto više pa su u zadnjih nekoliko tjedana očigledno smanjile svoje seksualne aktivnosti, ali nije trebalo proći dugo vremena da se u školskom sustavu “najrazvijenije zemlje svijeta” dogodi novi skandal. Ovaj se put radi o mnogo benignijem podvaljivanju brownieja s marihuanom maloljetnim učenicama, ali to ne znači kako blesava učiteljica odgovorna za ovakvo (ne)djelo neće snositi ozbiljne posljedice!

Camille Brennan, 29-godišnja učiteljica iz kršćanske Srednje škole Archbishop Hannan u okrugu Covington, savezna država Louisiana, navodno je prošlog tjedna svojim dvjema učenicama dala kolačiće s marihuanom, o čemu su roditelji jedne od djevojčica odmah obavijestili policiju. Za sada nije poznato je li se radilo o nesmotrenosti ili je mlada učiteljica to iz nekog bizarnog razloga učinila namjerno, ali u iznimno konzervativnoj državi kakva je Louisiana tako nešto sigurno neće proći nekažnjeno. Camille je strpana iza rešetaka te optužena za dva slučaja distribucije marihuane i dva slučaja poticanja dječje delinkvencije. Naravno, odmah je bila prisiljena dati otkaz, a prilično smo sigurni kako joj je karijera gotova, kakva god presuda bila.

učiteljica

Iako gotovo svaki mjesec nova američka savezna država legalizira marihuanu, još je uvijek itekako kažnjivo njezino nekontrolirano raspačavanje i konzumiranje, a to se pogotovo odnosi na maloljetnike. Još ako je riječ o tradicionalno ne previše naprednoj sredini američkog juga (možda je stereotip, ali sumnjamo) i strogoj katoličkoj školi na čijem je čelu svećenik, jasno je kako u ovom slučaju za nesmotrenu Camille nema popuštanja. Vlasti traže da se jave svi oni koji imaju ikakva saznanja o sličnim aktivnostima, a crkvene institucije apeliraju na molitvu kako bi zajednica ostala na okupu. Sve nam to pomalo smrdi na progon vještica, ali nadamo se kako zbog jednog lošeg stabla neće izgorjeti cijela šuma!

TAGOVIbrownie marihuana trava učiteljica zločesta učiteljica

Komentiraj