Report

Aside Banners

Neobični pisoari

Kako od mjesta za pišanjac stvoriti fascinantno mjesto koje ćete možda htjeti posjetiti i onda kada neće imati što za posijati?! Evo nekih primjera...

Piše , Objavljeno

Pišanje po staklu

Felix, fensi birc i restoran smješten na vrhu hotela Peninsula u Hong Kongu otvorit će naš pregled neobičnih mjesta za istresanje. Očito je da se radi o pisoarima za mušku populaciju, no vjerovali ili ne, oni su tek naknadno postavljeni. Do tada se pišalo direkt po staklu iza njih!

Ono što se ne vidi su skrivena špricala vode na vrhu, poseban sustav odvodnje na dnu i senzori koji se nalaze sa strane svakog stakla, a koji su nakon udara mlaza vaše after bubreg tekućine pokretali špricala vode. Voda je zatim potekla niz staklo, a ostalo znate. Kao da sam nedostatak pisoara nije bio dovoljan zbunjol, čak nije bilo niti uputa kako se i gdje olakšati. Znali ste samo da ste ušli u WC.

Reci aaaaaa

uUstopiš

uUstopiš

Iako bi ovo trebalo biti cool ne možemo se oteti pomisli da je ideja o olakšavanju u širom otvorena usta vjerojatno fetiš prolupalog vlasnika ili zapravo mjesto gdje se okupljaju njemu slični. Bilo kako bilo, ako ste željni mokrenja u čvalje morat ćete posjetiti Bangkok i klub Mystique koji se nalaze u državi gdje se trenutno izrabljuje oko 70 tisuća ljudi kako bi nas naše “najkice” spremne dočekale na policama. Riječ je o Tajlandu naravno.

Curke nismo vas zaboravili

pisoar za gospođe

pisoar za gospođe

Dairy Queen ime je restorana brze prehrane i slastičarne na koji eventualno možete naletjeti ako se zateknete na Floridi. U sanitarnom čvoru dočekat će vas pisoar za žene.

Je li ova kombinacija praktična ne znamo, to će nam reći naše čitateljice, ali ono što sigurno znamo je njen visok, zapravo kriminalno visok stupanj nehigijene. Pogađate, nastavak koji ko’ alien strši iz pisoara nije zamišljen kao zamjenjiv već ga dijele sve korisnice. Ta pogreška zaslužna je za samo 700 prodanih primjeraka i dovela je do propasti izuma.

Svemirski WC

Svemirski pišalnik

Svemirski pišalnik

Dok lebde u svemiru, astronauti na sebi moraju imati jednu veliku pelenu, a.k.a. svemirsko odijelo u koje slobodno mogu istovariti materijal kada god požele. No što je sa nuždom kada nisu u njemu? Tada se i oni posluže VeCeom naravno. Doduše nešto drugačijim.

Kada sjednu, iznad nogu povuku polugu koja služi jednako kao i ona na vlaku smrti a stopala uvuku u držače. Sljedeći korak je, ako je muškarac u pitanju, da se ud zatakne u cijev i to malo dublje kako usred akcije ne bi izletio van i reprizirao vam ispijanje soka toga dana. Zatim otvarate poklopac školjke i misija može započeti. Molitva da im ne zatreba Houston tijekom nužde opravdana je.

Pogled na avione

Glavni grad švedske i njegov aerodrom zvan Arlanda, koji je ujedno i jedan od najvećih aerodroma Skandinavije, mogu se pohvaliti ovim neobičnim VeCeom s uzorkom cvijeća koje raste na švedskom tlu i otvorenim pogledom na vaš avion koji je upravo poletio bez vas.

Cvjetni uzorci

Cvijetopiš

Cvijetopiš

Serija unikatnih, rukom izrađenih, porculanskih, potpuno funkcionalnih i spremnih za ugradnju pisoara sa cvjetnim uzorkom djelo su Clarka Sorensena, umjetnika iz San Francisca. Ko’ stvoreno za botaničare koji toliko vole cvijeće da bi se rado i popišali u njih.

Mi prenosimo samo TOP, Creme de la Creme pisoara, a ostale možete pogledati na njima posvećenom sajtu >>

TAGOVIneobično pišanje pisoari wc

Komentiraj