Report

Ima li pilota u avionu?

Aside Banners

Neobjašnjivi zvukovi prestrašili kineske astronaute tijekom njihovih svemirskih misija

Astronauti često izvještavaju o neobičnim pojavama i fenomenima koje primijete za vrijeme svog boravka u svemiru, a sada su se tim svjedočanstvima pridružili i Kinezi.

Piše , Objavljeno

Kina je svog prvog člana u cijenjenom društvu svjetskih astronauta dobila 16. listopada 2003. godine, kada je Yang Liwei izašao iz svoje letjelice Shenzehn i postao 241. čovjek koji je iskusio kako je to biti u beskonačnom crnilu svemira. Danas bojnik, Liwei se u nedavnom intervjuu prisjetio svojeg prvog leta u svemir, a iznio je i jedan detalj koji do sada nije bio poznat i koji je poprilično zaintrigirao svjetsku javnost, pogotovo onaj dio koji voli dobru misteriju i teorije zavjere. Naime, ovaj je astronaut priznao kako je u svemiru čuo neobjašnjiv i nedefiniran zvuk, kao da neko kuca po njegovoj letjelici. Provjerio je i unutrašnjost i vanjštinu letjelice, ali nije uspio utvrditi izvorište neobične smetnje iako se ono pojavljivalo s vremena na vrijeme.

yang

Kada se vratio natrag na Zemlju, tehničarima je priopćio ovaj problem te čak i pokušao replicirati taj zvuk, ali nitko nije mogao dokučiti što ga je točno proizvelo. Istu su stvar prijavili i astronauti na misijama Shenzhou 6 i Shenzhou 7, a kako bi im olakšao gotovo sigurnu paniku, Liwei im je prije polijetanja rekao kako će vjerojatno čuti neobičan zvuk, ali da je to sasvim normalno te štoviše, čak i poželjno! Pitanje ipak ostaje je li tome tako ili se ipak radi o nekakvom do sada nezabilježenom fenomenu. Neki naravno odbacuju sva ta nagađanja i sigurni su kako se radi o kakvom vanzemaljskom entitetu, ali to nema previše smisla jer… zašto bi to itko radio? U svakom slučaju neobično i još jedan dokaz kako Jon Snow, a i mi, nemamo pojma o ničemu!

TAGOVIastronaut kina neobično nlo vanzamaljci

Komentiraj