Report

Aside Banners

Netko od cimera joj popio jogurt, zahtijevala DNA testiranje od 3 tisuće kuna

Piše , Objavljeno

Ako živiš sa starcima ili imaš brdo novca i roditelje koji dilaju BMW-ove kao da su sličice – ne znaš kakav je život s cimerima.

Cimeri mogu biti izvor sreće i nesreće, ovisi kakvog ti namijeni Dama Sreća. Neki od njih stvarno olakšavaju život, ali neki od njih će ti popiti zadnji gutljaj Spritea i vratiti praznu bocu u hladnjak. Nekad će uprljati svo suđe ikad ili ostaviti ostatke večere na kuhinjskom stolu. Što onda? Možeš se suočiti sa situacijom i porazgovarati o problemu kao svaka odrasla osoba (iako su šanse da cimer nije baš odrasla osoba jako velike i da će shvatiti intervenciju kao ad hominem napad na cijelu njegovu egzistenciju) ili ostavljati pasivno-agresivne poruke i drukčije oblike nereda koje će smetati toj osobi. ALI – s tom osobom moraš živjeti. I ona zna gdje spavaš. I nije dobro tjerati odnose u lošem smjeru.

E pa jedna osoba je zbog “ukradenog” jogurta naručila policiju i zatražila istragu. Cijena jogurta? Ni 10 kuna. Ipak je ovo tajvanska situacija, a istraga i DNA test će stajati oko 500 dolara.

Nakon što je netko od cimera popio njezin jogurt (Sherlock u nama kaže da je bio tekući jogurt, a ne čvrsti s obzirom da je bio u boci), suprotstavila se svim cimerima i pitala tko je popio jogurt. Nitko nije priznao i ona je zvala policiju. Ne znamo kako policija u Tajvanu funkcionira – ali očito bolje nego kod nas JER SU PRISTALI NAPRAVITI ISTRAGU.

Pokušali su uzeti otiske s boce, ali im nije uspjelo – nakon toga su svih pet cimera zamolili da nalete do postaje kako bi ostavili DNA uzorke. Počinitelj je pronađen i suočen s optužbama za krađu. Kod nas ti netko ukrade bicikl i policija samo slegne ramenima i kažu ti gdje možeš kupiti novi.

Pravda je zadovoljena! Budite dobri prema svojim cimerima, nikad ne znate tko je od njih iz Tajvana i voli jogurt kao Terry iz Brooklyn Nine Ninea.

TAGOVIcimeri hrana jogurt Prijatelji život

Komentiraj