Report

Internet je zrak!

Aside Banners

Neuki Kinez pokušao uništiti internet kako bi spriječio objavu svojih sramotnih fotografija

Uopće nas ne čudi da postoje ljudi koji još uvijek ne kuže kako točno internet funkcionira, ali voljeli bismo vjerovati kako većina ipak shvaća da internet nisu razvodne kutije!

Piše , Objavljeno

Prvi instinkt kada napraviš nešto loše jest pokušati to sakriti, a ako ne ide milom, treba pokušati silom. Upravo je to pokušao Kinez znan samo kao Liu, koji je pokušao srušiti cijeli internet kako bi spriječio ljude da mrežom prošire njegove sramotne fotografije. Liu, momak koji je završio samo osnovnu školu, došao je u grad Weifang u potrazi za poslom. Jedne je večeri odlučio izaći van i zabaviti se i to na u Kini očigledno popularan način: lokalnom varijantom ulične kadrile. Jest da se time uglavnom bave srednjovječne žene, ali Liua to očigledno nije smetalo.

Barem dok nije skužio da ga okupljena ekipa fotografira i smijuli se, za što je on odmah pretpostavio kako se radi o ismijavanju njegova plesa. Brže bolje se pokupio, ali kopkala ga je njegova sramota i mogućnost da netko objavi te fotografije i/ili snimke na internetu te da cijela zemlja vidi njegovu blamažu. Zato je jedne večeri krajem lipnja uzeo stvar u svoje ruke i pokušao problem srezati u korijenu uništenjem čak 4 četiri kutije za optičku kabelsku mrežu vrijedne ukupno 100-tinjak tisuća kuna.

liu 2

Policija ga je uhitila prije par dana, a koje će biti optužbe, za sada nije poznato. Ipak, kako se čini, izgleda da je Liu uspio u svom naumu jer njegovih sramotnih materijala nema nigdje na internetu. S druge strane, učinio si je medvjeđu uslugu, jer sada kada je donekle slavan, može očekivati isti tretman kakav dobivaju drugi donekle slavni ljudi, a on uglavnom uključuje tovarenje svakog neugodnog materijala koje neznanci mogu imati o njemu. Eh, da nam je samo baciti oko na tu čagicu…

TAGOVIfotografije kinez liu ples smiješno sramota

Komentiraj