Report

Neka nam svima bude primjer

Aside Banners

Nevjerojatna i tragična priča o čovjeku koji je pokušao usisati svoj prdac

Piše , Objavljeno

Iako se na prvi pogled čini kao simpatična dogodovština, sudeći po iskustvima ovog forumaša, pokušaji usisavanje “ispušnih plinova” definitivno nije pametno!

usisavačLjudi jednostavno nikada neće naučiti: ne čačkaj mečku iliti ne diraj, stavljaj u ili pokušavaj nasilno isisati išta iz anusa jer ti vrlo vjerojatno slijedi bolno iskustvo praćeno neugodnim posjetom doktoru i pokušajima objašnjavanja zašto vam pola debelog crijeva viri iz guzice. Da, sama pomisao na ovakav prizor izaziva gađenje, ali neka ovo stoji kao upozorenje svima onima koji pokušaju eksperimentirati s ovim iznimno osjetljivim dijelom tijela poput korisnika Reddita pod nadimkom Myideasreallysuck.

Priča ide otprilike ovako: momak cijeli svoj život pati od intolerancije na laktozu i svaki put kada popije i pojede bilo što s natruhama mlijeka ili mliječnih proizvoda krene nekontrolirano puštati vjetrove uz mjestimične snažne proljeve. Nažalost, veliki je problem što čovjek jednostavno obožava sir brie i očigledno vrlo često riskira svoje zdravlje i ugodnost konzumirajući velike količine istog.

Kada mu je djevojka izašla van na ručak, dečko ju je odlučio iznenaditi i počistiti kuću, ali odmah ga je iz frižidera počeo mamiti prekrasni komad briea kojega je, uz vrlo kratko nećkanje, smazao u tren oka. Naravno, već nakon nekoliko minuta su počeli prvi simptomi i povremeno se prduckanje pretvorilo u prave topovske udare pa je iz nekog razloga odlučio pokušati usisati svoje vjetrove i tako se spasiti od neugodnog smrada. Skinuo je hlače, nataknuo cijev usisavača ravno na anus i čekao sljedeći val.

No, izgleda da nije očekivao da će se usisna snaga usisavača i sila kojom se vjetar izbacuje iz guzice stvoriti neobičan i potpuno neobjašnjiv fizički fenomen znan kao “amplituda pozitivno-negativnog strujanja” (totalno izmišljen pojam) tako da je usisavač osim prdca usisao i dio nesretnikovog debelog crijeva. Ovo je u medicinskim krugovima poznato kao prolaps rektuma i definitivno nije ugodno iskustvo, pogotovo kada moraš svojoj vlastitoj začuđenoj djevojci objasniti zašto u agoniji ležiš na podu s crijevom zaglavljenim za guzicu!

Uz malo sreće, možda vam ova guza skrene misli s onoga što ste upravo pročitali!

Uz malo sreće, možda vam ova guza skrene misli s onoga što ste upravo pročitali!

Myideasreallysuck tvrdi da je u trenutku pisanja i objavljivanja svoje priče čekao na operaciju kojom bi mu se unutarnji organi na silu ugurali natrag u tijelo, a mi se samo pitamo boli li ga više sama ozljeda ili sramota koju vjerojatno doživljava kada svi u bolnici prstom pokazuju u njega uz salve smijeha. Nismo stručnjaci da potvrdimo istinitost ove priče i je li ona uopće fizički moguća, ali možemo reći jedno: što god radili, nemojte doći u napast da usisate vlastiti prdac jer ako postoji i 1% šanse da vam u procesu ispadne pol crijeva, definitivno nije vrijedno rizika!

TAGOVIdebil idiot kreten prdac smiješna priča smiješno usisavač vjetrovi

Komentiraj