Report

Aside Banners

Nevjerojatno, glupo, korisno? (2)

Web je prepun svega i svačega. Još jednom Idesh! ulijeće i pomaže vam da pronađete najmanje i najviše korisne stvari na Webu.

Piše , Objavljeno

Glupi Ameri

Ne želimo komentirati, zato smo i stavili clip!

Zbirka neobičnih poštanskih sandučića

Zbunite svojeg poštara, zaprepastite svoje susjede! Ako želite biti “onaj čudak” u kvartu, zgradi, gdjegod, predlažemo da se inspirirate ovom kolekcijom čudnih, fora i totalno bezveznih poštanskih sandučića.

Frška isporuka letaka i računa? Nabijte mi ih u guzicu, molim! Link!

Fantastične životinje

Na forumu je spomenuta kokoš koja je navodno obezglavljena živjela punih 18 mjeseci. Mike nije jedina neobična životinja koja puni novinske retke u nedostatku smislenijih vijesti. Tu je mačak Oscar, koji je s nevjerojatnom preciznošću pogađao tko je sljedeći na redu za odlazak na vječni počinak, najpoznatiji pseći umjetnik… ukupno sedam fanstastičnih životinja. Link!

FatBoyMedia

Pogledajte sve one kul filmove o kojima pišemo i prije nego li stignu u kina, bez da se zahebavate s torrentima i downloadom!

Naravno, ne podržavamo “kršenje autorskih prava” samo upućujemo na zanimljiv web sadržaj. FatBoy linka na gomilu internetskih televizija, a među njima su i brojni legalni kanali kao i oni na kojima se strimaju besplatni sadržaji. Tu možete pronaći najnovije filmove (s japanskim titlom), a na nekim kanalima pronaći ćete odlične dokumentarce, stare filmove, reality showove… ma svega ima! Link!

Croportal – diggaj po naški!

Nedavno je u pogon pušten novi Croportal, odnosno jedan njegov novi dio. Forum je ostao na toj adresi, ali sada se tu nalazi i domaća inačica popularnog Digg servisa.

Za one kojima koncept nije poznat, ovdje se prijavljuju linkovi na zanimljive web sadržaje, a registrirani posjetitelji Croportala glasaju za ili protiv ponuđenog, ili pak nude soje sadržaje. Tekstovi s vašeg omiljenog web magazina tamo su jako dobro prihvaćeni. Link!

TAGOVIglupo korisno nevjerojatno

Komentiraj