Report

Aside Banners

Nevjerojatno, glupo, korisno? (3)

Ideh! ponovno odrađuje dirty work za vas i pronalazi 'šo ima na internetsima!

Piše , Objavljeno

Slaganje novčića

Trebate hobi? Evo prijedloga! Mitch Finicher je studoš, a poznato je da studoši imaju vremena na bacanje. Ovaj studoš je pritom imao i novčića na bacanje, pa je spojio ugodno s beskorisnim i krenuo slagati strukture od novčića. Svakako pogledajte vrlo zanimljiv proces slaganja kule od novčića.

Drugačiji pristup hrani

Prilično je teško imati otvorenu komunikaciju sa svojom prehranom kada samo tako otužno leži na tanjuru. Zar vam se ne čini da je taj komad mrkve nekako distanciran, možda čak i bezobrazno umišljen?
OK, jasno nam je, konverzacija je isključena, ali kada bi mogli uspostaviti bilo kakav kontakt, jelo bi sigurno bilo ukusnije. Kontakt? Kontakt očima možda?

Zajeb s domenom

The-Rapist-Finder.com ako ste u potrazi za silovateljom. Ono, doma je dosadno, nema niš na telki, možda vam treba koji. Svakako, možda vam jedan nije dovoljan, možda vam treba cijeli vagon penisa… ma što vagon, zemlja cijela! Onda vam možemo preporučiti putovanje u Penis-Land.net gdje će vaše želje sigurno biti uslišane. Naravno, znamo mi da niste u potrazi za bilokakvim genitalijama, pa zašto onda ne odete na Power-Genitalia.com i ubodete nešto zaista moćno?! Ili bi htjeli nešto slatko za ubod? Ubod straga, velite? Hmm, možda As-Kandy.com pomogne? Ili da potražite Dicks-On-Web.com?
Ok, kužimo. Ima ovdje pravih frajera koji već imaju penis i traže nešto drugo. Predlažemo društvo dama noći. Naravno nije ih lako naći, a nema smisla ići okolo i uzvikivati Gota-Hoe?com. Ipak, nađete li koju, dobro je znati da i one vole poklone. što pokloniti, pitate se. Na svu sreću WhorePresents.com ima velik broj prijedloga…

Ok, ovako možemo do sutra. Da skratimo priču: mnogi se zahebu kada biraju domenu za svoj website. Na ovom sajtu možete naći zavidnu kolekciju domena koje je lako pogrešno protumačiti.

Era prije ADSLa

Rodili ste se s broadband vezom? Bez žice surfate nemilice? Idu torrenti, nema što da ih poremeti?
Nostalgičarima na prisjećanje, klincima za edukaciju 56K Modem emulator >>

Vuze

A kada smo već kod broadbanda, preporučit ćemo Vuze, sajt za cuclanje broadbanda, koji pruža gomilu sadržaja, vrlo kvalitetnog prikaza uglavnom u HD-u. Instalacija Azerus klijenta je brza i jednostavna. Ima filmova, serija, emisija, spotova, igara… buraz, kontenta ko u priči!

Radite li u uredu, o ovome ste sigurno sanjali >>

TAGOVIdomene glupo internet korisno nevjerojatno vuze web

Komentiraj