Report

Ovo je bolesno!

Aside Banners

Nitko nikada nije završio cijelu turu u najstrašnijoj kući strave na svijetu, a evo i zašto!

Piše , Objavljeno

Horor filmovi i “uklete kuće” u lunaparku su vam postali komedija i želite pravi izazov? McKamey Manor nudi neponovljivo iskustvo za vrijeme kojega ćete moliti za milost!

mckamey 3Čak i oni kojima nije najugodnije gledati horor filmove vrlo brzo “oguglaju” na sve ono što vide te im nakon nekog vremena sve te stvari postanu čak i smiješne, jer se ipak radi o običnoj, dosadnoj fikciji. S druge pak strane imamo prave žrtve koje su uistinu i doživjele iskonski strah i čiji su životi uistinu bili ugroženi, bilo kroz ratove ili neku vrstu zločina. Negdje između tih dviju krajnosti nalazi se McKamey Manor, kuća strave koju bi trebali izbjegavati čak i oni najhrabriji među nama…

>> Planiraš van za vikend? Evo što ne smiješ propustiti!

Iskustvo koje nude Russ McKamey i njegova djevojka Carol Schultz uistinu je unikatno i zapravo ga je vrlo teško opisati. Radi se o imanju u koje je ovaj dvojac zajedno s prijateljima i nekoliko donatora ulupao ukupno pola milijuna američkih dolara, a na njemu nude ekskluzivne horor ture u trajanju od 4 (kratka tura) i 7 (duga tura) sati. Već tu ima par zanimljivosti, među kojima se ističu činjenice da se ture organiziraju samo petkom i subotom, kako je potrebna rezervacija i da na listi čekanja ima čak 17 tisuća ljudi, da turu mogu prolaziti samo dvije osobe odjednom te kako je cijelo iskustvo potpuno besplatno. Zanimljivo? A što ako vam kažemo kako nitko nikada nije uspio završiti dužu varijantu, a oni koji su prošli kratku mogu se nabrojati na prste jedne ruke?

mckamey 2

Recimo da se kojim slučajem nađete u San Diegu i dobijete priliku proći McKamey Manor. Prije svega morate biti stariji od 18 godina, morate biti potpuno fizički zdravi, dobro proučiti sva upozorenja i potpisati dokument o ulasku na vlastitu odgovornost. Na samoj je turi zabranjeno alkoholiziranje, drogiranje, pušenje, oružje i dodiri drugih ljudi, a svatko tko prekrši neko od ovih pravila biti će uklonjen. Sa same ture nema izlaza osim ukoliko se onaj koji ju prolazi fizički ne ozlijedi ili dok osoblje ne procijeni da je psihička tortura postala jednostavno nepodnošljiva. Nakon svih tih instrukcija ste napokon spremni za početak, a ono što slijedi najbolje je pogledati u sljedećem videu.

McKamey Manor – promo:

Ok, možete vi glumiti nekakve opake face koliko god želite, ali ovo izgleda opako bolesno i uznemirujuće. Russ tvrdi da je do sada svega nekoliko hrabrih manijaka uspjelo proći kraću turu, ali da 7-satna tortura do sada nije završena niti jednom. Čak i najveće face, među kojima su bili i marinci i ovisnici o adrenalinu jednostavno nisu mogli podnijeti ovako nešto te su se psihički slomili. Iluzija o mogućoj smrti postala je prejaka jer cijeli doživljaj uopće ne izgleda sigurno (iako Russ tvrdi da opasnosti od nekih ozbiljnih ozljeda nema) te mozak nakon nekog vremena počinje zapitkivati: “Što ako je ovo sve za pravo?!“. A kada to krene, povratka više nema!

McKamey Manor – kompilacija:

Većina polaznika tako uspijeva dogurati do nekih sat-sat i pol, a onda im vezanje, verbalno i fizičko zlostavljanje i suočavanje s najvećim strahovima postaju jednostavno prevelik zalogaj. Iako se upad ne naplaćuje, Russ i njegova ekipa snimaju cijelo iskustvo kako bi ga prolaznici mogli još jednom proživjeti u formi svog osobnog horor filma, a jedan primjerak se sprema u arhivu McKamey Manora. Russ onda te materijale proučava, gušta u njima i vrlo vjerojatno prodaje onima koji se lože na ovakve perverzije, a to su već mračni kutci koje ne želimo upoznati. Da parafraziramo novinara Los Angeles Timesa, nagledali smo se svačega, ali ovo je stvarno some sick shit!

Provjeri još… Kamo za vikend? Evo gdje je najbolja zabava, najbolja ekipa i najbolji komadi!

Ovo se zove loš izlazak: Uhvatio curu u krevetu s drugim pa objavio fotku na Facebooku

TAGOVIhoror horor tura jezivo mckamey manor smrt ubojstvo ukleta kuća

Komentiraj