Report

Pošto vozačka? 3 seksa!

Aside Banners

Nizozemski instruktori vožnje sada mogu biti plaćeni i seksom

Piše , Objavljeno

Nakon što su legalizirali prostituciju, Nizozemci idu i korak dalje pa je sada instrukcije u auto-školi moguće platiti i seksom.

vožnja 1Da bi platio instrukcije vožnje, sve testove i polaganje vozačkog, potrebno je dignuti omanji kredit, a bolja situacija nije niti u ostatku Europe. I dok na istoku vjerojatno još uvijek prolaze koverte ispod pulta, zapad to rješava jednim od najstarijih svjetskih valuta: ljudskim tijelom. U Nizozemskoj je tako, po nedavnim izjavama njihovih dvaju za to područje relevantnih ministara, instruktore vožnje moguće platiti seksom, a iako je ovakav način razmjene usluga legalan, odgovorni ističu kako ipak postoji nekoliko bitnih caka te kako država nikako ne ohrabruje ovakve transakcije. Lova je ipak i dalje lova!

Sve je počelo kada je jedan dužnosnik postavio pitanje je li u državi u kojoj je prostitucija legalna, pravno uređena i strogo kontrolirana djelatnost moguće platiti neke usluge seksom, prvenstveno se fokusirajući na instruktore vožnje. Ministrica prometa Melanie Schultz van Haegen i ministar pravosuđa Ard van der Steur su zajedničkom službenom izjavom to i potvrdili, ističući nekoliko uvjeta koje treba ispuniti kako bi sve bilo legalno. Naravno, obje stranke moraju biti punoljetnje (18+), a samo instruktor smije zatražiti seks u zamjenu za lekciju vožnje. U tom se slučaju kao proizvod/usluga gleda sama instrukcija, dok je seks sredstvo plaćanja. Ako pak polaznica (ili polaznik, iako će to svakako biti rjeđi slučaj) zatraži od instruktora da mu plati seksom, seks je proizvod/usluga, dok je instrukcija način plaćanja, što je ilegalno i smatra se prostitucijom. I ima i nema logike, ali hej… Nizozemci!

porn 1

Koliko se god to činilo prozaično, nizozemske vlasti ističu kako je konačni cilj ponuditi ljudima instrukcije vožnje kako bi ceste bile sigurnije, a seks je tu samo sporedna stvar. Da, da… napaljeni 55-godišnji instruktor s 2 promila preostalih živaca koji zbog stresa mora popušiti četiri kutije cigareta dnevno sigurno prvo pomisli na promet kada mu u auto sjedne mlada, obdarena ljepotica. A nakon ove svojevrsne amnestije, pitanje je koja će još djelatnost zatražiti mogućnost da se njihove usluge plaćaju seksom? Vodoinstalateri? Dostavljači? Čistači bazena? Koliko god to bizarno zvučalo, izgleda kako će uskoro stvarno biti mogući mnogi od scenarija kojima smo se smijali u pornićima. Barem u Nizozemskoj…

TAGOVIauto-škola instruktor vožnje Nizozemska prostitucija seks vozačka dozvola vožnja

Komentiraj