Report

Smrtonosna ševa

Aside Banners

Njihov posljednji seks: Ono kad se ševiš toliko jako i ludo da padneš s utvrde i pogineš

Piše , Objavljeno

Nitko od nas ne želi poginuti. No kada malo bolje razmislimo, možda je pad s utvrde usred najluđeg seksa u životu jedan od “boljih” načina kako otići s ovog svijeta!

fort vaubanDa seks može biti itekako smrtonosan uvjerili smo se gledajući svaku epizodu Game of Thronesa, slasher horora i vjerskih propagandnih filmova (ovdje uz smrt ide i vječna patnja u vatrama pakla), ali u stvarnosti uglavnom postoji jedna jedina bojazan, a to je ona od seksualno prenosivih bolesti. OK, trebalo bi ubaciti i opasnost od bivših ili sadašnjih partnera/partnerica koji će vas u afektu riješiti života i, kako se čini, pada s prekrasne francuske utvrde. Da, dvoje nesretnika će tako ostati zauvijek upamćeni kao “oni koji su se ševili tamo gore, pali i poginuli!”, a lokalne će vlasti izgleda morati postaviti neke table upozorenja da se ovako nešto više nikada ne ponovi…

Mjesto tragedije je utvrda Vauban na otoku Chausey u Engleskom kanalu, u čijem su podnožju preko vikenda pronađena tijela dvoje golih ljudi koji su, kako stvari sada stoje, pali sa zidina dok su se seksali. Lokalne novine ističu kako je jedna od osoba muškarac dok je spol druge osobe za sada nepoznat (to UOPĆE ne zvuči jezivo i čudno), a navode i kako su njihove osobne stvari i odjeća pronađeni na zidinama pa je policija time isključila svaku mogućnost samoubojstva.

I ovo je jedna od mogućnosti...

I ovo je jedna od mogućnosti…

Policijskom je rekonstrukcijom ustanovljeno kako je par ovih 31-godišnjaka očigledno želio malo začiniti svoj seksualni život pa su se ušuljali na utvrdu, skinuli se i odlučili zabaviti na najbolji mogući način, penetracijom. U jednom ih je trenutku sam seksualni čin toliko ponio da su izgubili ravnotežu i jednostavno pali sa 10-metarskih zidina te na mjestu poginuli. Iako to za sada ne piše u policijskim izvještajima, nadamo se kako su barem doživjeli orgazam jer nema boljega nego otići na takav način!

TAGOVIfrancuska nesreća seks seksanje ševa smrt utvrda zidine

Komentiraj