Report

Burn it! Burn it with fire!

Banner 300

Noćne more se ostvaruju! Jezivi klaun sije strah po malenom američkom gradiću

Piše , Objavljeno

Wasco je donedavno bio sasvim obični, nezanimljivi kalifornijski gradić, ali od kada ga gotovo svake večeri opsjeda jezivi klaun, niti najhrabriji njegovi stanovnici ne spavaju mirno!

klaun 1Postoje tri stvari koje će svakom odraslom muškarcu, koliko god hrabar i macho bio, sigurno utjerati strah u kosti: jeziva mala djeca, nakaradne lutke i klaunovi. Pogotovo klaunovi! Iako naš zahtjev Ujedinjenim narodima da se u cijelom svijetu i službeno zabrane klaunove i sve klaunovske aktivnosti nije prošao onoliko dobro koliko smo se nadali i dalje nastavljamo borbu protiv vjerojatno najvećeg zla koje svako stabilno društvo proživljava. Mislite da se šalimo? Da pretjerujemo? Da smo snifali previše benzina pa smo postali paranoični? Pitajte stanovnike kalifornijskog gradića Wascoa i okolnih mjesta pa nam onda recite da nismo u pravu!

Unazad zadnjih nekoliko tjedana taj maleni, dosadni gradić terorizira jeziva klaunska figura koja gotovo svake večeri luta gradom i slika se ispred lokalnih spomenika i poznatih okupljališta (čitaj:McDonald’s) te svoje fotke stavlja na Facebook i Instagram. Tako sve i krene: prvo fotke na društvenim mrežama, a onda slijedi zauzimanje cijelog svijeta (Kim Kardashian, anyone?)! Iako ovaj jezivi klaun ne želi odati svoj pravi identitet, lokalnoj je novinarskoj ekipi priznao da je sve iznimno benigno te da se zapravo radi o malenom projektu koji provodi sa svojom ženom. Pod “projektom” se misli na mućko istrebljenje čovječanstva, a “žena” je očigledno sam Belzebuba glavom i krilima… nemoj misliti da si nas prevario, Wasco klaune!

klaun 2 klaun 3 klaun 4 klaun 5 klaun 6

Neki lakovjerniji komentatori tvrde da se zapravo radi o gerila marketingu četvrte sezone iznimno popularne serije American Horror Story, koja se u novim nastavcima bavi upravo karnevalskom ekipom, ali stvari polagano postaju prilično ozbiljne. Policija iz okolnih gradića tako dobiva gotovo svakodnevne prijave o jezivim klaunovima koji lutaju gradom s mačetama ili bejzbolskim palicama u rukama i plaše ljude, a iako se radi o neprovjerenim tvrdnjama i/ili neslanoj šali nekih tinejdžera, lokalci ne spavaju toliko lagodno kao prije. U potpunosti ih razumijemo i suosjećamo s njima…

TAGOVIhoror jezivi klaun jezivo karneval klaun lunapark maska

Komentiraj