Report

Aside Banners

Nokulunga Buthelezi – žena ili zmija?

Naravno, žena, i to prava žena, ali Nokulunga rastezljiva je poput zmije što joj je omogućilo slavu i bogatstvo.

Piše , Objavljeno

Rođena u Južnoj Africi, Nokulunga Buthelezi gotovo je od rođenja bila izrazito gipka. Zmijoliko izvijanje, uvijanje i druge akrobacije zbog kojih bi normalan čovjek ostatak života proveo u kolicima, njoj je u krvi (i baka joj je bila gipka), ili bolje rečeno, u kralježnici.

Nokulunga Buthelezi

Nokulunga Buthelezi

Njezine izvedbe u nas izazivaju dvojaku reakciju:prvo reagiramo očitom nelagodom gledajući kako njezini zglobovi prkose zakonitostima ljudske anatomije, ali upravo pogled na njezinu anatomiju i to lagano uvijanje budi muškarca u nama i laganu ugodu… oko srca?

Nokulunga Buthelezi nastupa u zapanjujućoj cirkuskoj atrakciji “Afrika, Afrika” uz Čovjeka pauka, koji se može provući kroz ‘glavu’ teniskog reketa, Watermana koji može progutati pet litara vode i potom ih “ispljunuti” poput fontane, i druge “cirkuske frikove” iz Afrike.
Ali, Nokulunga Buthelezi, poznata i kao Lunga, odnosno Snake-Girl, zvijezda je showa. Zadnje dvije godine nastupala je u Njemačkoj gdje je za njezinu predstavu prodano čak dva milijuna karata. Zašto? Pogledajte video isječak i sve će vam biti jasno.

TAGOVIcirkus curka nevjerojatno Nokulunga Buthelezi

Komentiraj