Biznis & Lova

Jaaaaavi se!

Aside Banners

Novinari, blogeri i razna piskarala, počujte: Idesh.net traži suradnike!

Idesh! portal upravo sprema velike novitete, kreće u odlučni napad na domaći internetski prostor i treba tvoju pomoć.

Piše , Objavljeno

idesh_posao

Ako se snalaziš s tipkovnicom, među tvojim interesima su film, glazba, TV, igre, gadgeti, moda i stil, zdravlje, hrana i cuga, sport, biznisvoliš putovati, a tu i tamo škicnuti kojeg zgodnog komada? Javi nam se! p.s. Nije nužno da pokrivaš sva navedena područja.

Za poziciju novinara/suradnika na Idesh.net portalu tražimo osobe koje će znati našim čitateljima prenijeti svoju strast prema temama o kojima pišu. Tražimo ljude koji su samostalni i odgovorni. Očekujemo da su bogati duhom, jer pisanje za Idesh znači stati u cipele onih koji su bili tu prije vas i stvarali ovaj portal – tražimo im dosljedne nasljednike, ali i ljude koji će u Idesh unijeti i nešto svoje.

Dosta čavrljanja – idemo na konkretno.

Tražimo:

– više osoba, novinara/suradnika na Idesh.net portalu i srodnim projektima;
– radi se o honorarnoj suradnji koja bi mogla voditi prema punom radnom odnosu.
– kreativne, pismene i duhovite autore;
– film, TV, glazba, igre, gadgeti i nove tehnologije, pop-kultura i razne zanimljivosti, moda i stil, zdravlje, hrana i cuga, sport, biznis, putovanja – to su stvari koje vas zanimaju i o kojima imate puno toga za reći. Nije nužno da pokrivate sva područja;
– prijave primamo od sada pa na dalje.

Postupak prijave:

Vaše prijave za posao šaljite na info@idesh.net, a osim životopisa poželjno je navesti linkove na napisane članke, blogove, fotografije, video uratke… ukratko sve zanimljivo i kreativno što ste do sada napravili, a htjeli biste nam pokazati. Primamo i tekstove u naš inbox.

Toliko od nas, sada ste vi na potezu! Ukoliko prijava zagolica našu maštu, uskoro ćemo se javiti.

TAGOVIidesh novinar pišanje posao

Komentiraj