Report

Aside Banners

Novo ruho dobre stare Gadgeterije

Svima dobro poznat blog o gadgetima, Gadgeterija, ovih je dana osvanuo u novom dizajnu od kojeg gaće same padaju, u pozitivnom smislu te izreke!

Piše , Objavljeno

gadgeterija

gadgeterija

Da postoji nagrada za najbolje dizajnirani blog na “ovim prostorima” prvo mjesto plebiscitarno bi osvojio Gadgeterija. Iako blog nije nepoznat i nov (pratimo ga već tri godine, a nedavno smo imali priliku pročitati i tisućiti post) bio je također poznat po čestim vizualnim promjenama.

Boris bolje znan kao Groovyrider, dugo je tragao za izgledom koji može držati svijeću kvaliteti bloga. I tako, jednog lijepog dana, uzeo Marko bolje znan kao Maratz stvar u svoje ruke i sada možemo uživati u novom izgledu dobre stare Gadgeterije.

Ako kojim slučajem niste čuli za Gadgeteriju, prvo vam želimo dobrodošlicu i da se više nikada ne vratite pod onaj kamen odakle ste došli, a zatim ćemo vas uputiti na to da se radi o blogu na kojemu (gotovo) svakodnevno možete čitati o novim gadgetima i kako tagline bloga kaže “gadgetolikim pojavama i raznim internetskim bizarnostima.”
Dakle, bez otezanja i zavlačenja, velika Idesh! preporuka za Gadgeteriju.

Gadgeterija.net

TAGOVIblog dizajn gadgeterija maratz web

Komentiraj