Report

pare, parice

Aside Banners

Nudi li Island stvarno 5 tisuća dolara mjesečno muškarcima koji se ožene Islanđankama?

Piše , Objavljeno

Viralna je vijest o tome kako islandska vlada plaća pet tisuća dolara mjesečno muškarcima koji se odluče useliti na ovaj ledeni otok kako bi se oženili islandskim ženama. Zašto bi se tako razbacivali s novcima? Kažu da na Islandu nema dovoljno ljudskih bića s penisima koji bi se ženili s njihovim djevama. Već od sredine 2016. godine se ta vijest proširila nekoliko puta Internetom, a uvijek neki naivčina neženja nasjedne i počne uhoditi random islandske žene na Facebooku.

Čini nam se da je krenuo novi val (e Ivice/Evice iz osnovne, jesi li morao/morala to podijeliti na Facebooku?) pa da stanemo tomu na kraj.

Ova “vijest” je krenula s nepouzdanih afričkih stranica, istih onih gdje nigerijski princ želi baš tebi ostaviti svo svoje bogatstvo (ili tako nekako)… Prva je krenula sa stranice The Spirit Whispers gdje se na katastrofalnom engleskom objavila “prijelomna vijest” kako će vlada davati 5000 dolara mjesečno imigrantima koji se ožene Islanđankama. I naravno na kraju obavezatni “ostavite komentar ako ste zainteresirani za ponudu”.

Ispalo je da je puno muških čitatelja bilo zainteresirano pa je tako islandska stranica The Reykjavik Grapevine izvijestio kako Islanđanke dobivaju jako puno spamova/zahtjeva za prijateljstvom na Facebooku od ne-Islanđana. Uostalom – najnoviji podaci tvrde kako Island ima VIŠAK muškaraca u usporedbi sa ženama.

Tako da – recite Ivici i Evici da prestanu sa šeranjem ovakvih vijesti.

Ostavi komentar ako ste zainteresirani za ponudu.

TAGOVIinternet island novac prevara scam

Komentiraj