Report

Posljednji pozdravi

Aside Banners

Od Breaking Bada i Waltera Whitea možete se oprostiti i na sprovodu!

Piše , Objavljeno

Nakon završetka prikazivanja popularnog Breaking Bada, ostala je praznina u srcima mnogih fanova, a kako to obično biva s odlaskom naših najmilijih, prigodno se i oprostiti na pravi način.

UPOZORENJE: daljnji tekst može sadržavati spoilere!

walter-whiteJedan od elitnijih restorana u Albuquerqueju, Vernon’s Hidden Valley Steakhouse, poznat je po svojem raznovrsnom i bogatom meniju, vrhunskoj atmosferi i vrlo strogim uvjetima koje gosti moraju ispuniti prije nego što dobiju stol. No u svjetske medije nisu dospjeli zbog svojeg slavnog ribeye odreska, već iz nekih drugih, bizarnijih razloga.

Naime, vlasnik restorana Michael Baird odlučio je napraviti komemoraciju za Waltera Whitea, na kojoj će se fanovi diljem svijeta moći oprostiti od svojeg omiljenog junaka. Ovaj će se događaj odvijati 19. listopada u Memorijalnom Parku Sunset, a posljednji pozdrav će uputiti i Michael Flowers, inače scenograf serije. Nakon svojevrsnog ‘sprovoda’, svi će uzvanici biti pozvani na druženje u Vernon’s Hidden Valley Steakhouse, gdje će se, uz vrhunsku hranu i koju čašicu kvalitetnog viskija, do dugo u noć prisjećati običnog srednjoškolskog profesora kemije, koji je u samo godinu dana postao jedan od najvećih proizvođača metha u SAD-u.

breaking bad

Za sve će ovo trebati odvojiti određenu količinu novca, koji će ići u poseban fond za pomoć beskućnicima, a sve u nastojanju da se i oni malo nesretniji stanovnici Albuquerqueja okoriste slavom, koju je serija donijela njihovom gradu. Naravno, ne treba zaboraviti niti činjenicu da će i sam Steakhouse dobiti ogromnu reklamu iz cijelog ovog projekta, tako da se može reći da su svi na dobitku. Detaljnije informacije o cijeloj manifestaciji i načinima na koje možete sudjelovati potražite na službenoj stranici, jer tko će pomoći jadnim Amerima, ako ne mi?!

TAGOVIBreaking Bad posljednji pozdrav SAD sprovod Walter White

Komentiraj