Report

Pazite što si gurate!

Aside Banners

Od pivske boce do češera: Neobične stvari koje su u 2014. godine zapele ljudima u rektumu

Piše , Objavljeno

Svake godine se nađe nekoliko stotina kretena koji misle kako je guranje boca, cijevi i sličnih svakodnevnih predmeta totalno bezopasno, a mi se svake godine smijemo posljedicama njihove gluposti!

anusIma nešto u nama ljudima što nas tjera da si guramo stvari (tu brojimo i ono što se mora gurati) u svaku moguću rupu na tijelu, od ušiju i nosa pa sve do anusa. Nekada to radimo iz dosade, nekada iz znatiželje, a vrlo je često riječ o čistom seksualnom stimuliranju, no svaki će vam stručnjak reći da tako nešto uglavnom nije pametno. Istina, tu vrijedi ono pravilo kako si možeš 1 000 puta zabiti pivsku bocu u guzicu da sve bude u redu, ali taj kobni 1 001. put će ona puknuti i razletjeti se po cijelom debelom crijevu, a onda vam je bolje da je u smjeni neki kirurg koji zna plesti goblene i raditi kobasice!

Godišnji izvještaj američke agencije koja se bavi sigurnošću proizvoda i mogućim ozljedama tako otkriva neke od neobičnosti koje su liječnici u SAD-u morali sanirati tijekom 2014., a nama su najzanimljivije one male i velike stvari koje su izvlačili iz svih zamislivih rupa pacijentova tijela. U ušima su tako najčešće zapinjale sitnice poput raznih kuglica i sitnih dijelova igračaka, tampona, maramica i kukaca, dok su se u nos po običaju gurale kockice, pikule, tablete, žvakaće gume, spužve i slično. Što se tiče grla jasno je kako će ljudi u usta slučajno ili namjerno staviti bilo što tako da je nezahvalno govoriti o onome što je najčešće zapinjalo, ali oštri predmeti poput vješalica (?!), čačkalica, dijelova igračaka i aluminijske folije uglavnom vode.

Kako idemo južnije po ljudskom tijelu dolazimo do sve većih zanimljivosti. Muškarci su si tako u penis gurali drške žlica i vilica, igle, olovke i vunenu pređu, a apsolutni su pobjednici genijalac koji si je gurnuo čavao u uretru (kasnije migrirao u mjehur) i majstor koji si je u otvor penisa nagurao balon kako bi ga njegova djevojka mogla napuhati i tako mu priuštiti seksualno zadovoljstvo. Na njegovu žalost balon je puknuo, a sve ono što je slijedilo ne želimo i ne smijemo nikada saznati!

penis

Drage naše žene, nemojte se zgražati nad ovim jer ste vi jednako blesave. I u vaginu su se tako gurali i tamo zapinjali “klasici” poput drški kuhinjskog pribora, igala za pletenje, olovaka, baterija, biljarskih kugli i spužvi, a naši su favoriti dama s hrpom pijeska u ćućici (vjerojatno slučajno, jer ne vidimo zašto bi to itko namjerno činio), dama s vrećicom kristalnog metha te nevjerojatno lucidna ženskica koja si je strpala vreću punu novca u vaginu kako bi ju sakrila od muža. Ajde, barem se ne samozadovoljava buntovima od 100 dolara… iako, to bi bilo daleko razumljivije!

Za kraj je naravno ostala “kraljevska kategorija” u koju ulazi ekipa kojoj su stvari zapele u rektumu. I ove godine uglavnom prevladavaju valjkasti i duguljasti predmeti poput cijevi, limenki i boca raznih oblika i materijala, a ako vam pri ruci nisu takve stvari uvijek možete posegnuti za držačima šatora, bubnjarskim palicama ili nezašiljenim olovkama. Oni s razvijenom ekološkom sviješću znaju si u guzu ugurati i češere, svijeće ili cijele cjepanice, a iako ćete doktoru teško objasniti kako se golf loptica u vašem dupetu tamo našla sasvim slučajno (“…nećete vjerovati doktore, ali…“), barem se ne morate bojati za svoj život.

S druge strane, ima i onih kojima je ovakva zajebancija skoro došla glave. Netko si je nakon bolnog analnog seksa odlučio olakšati bol guranjem kristalnog metha u anus dok si je jedan majstor (ili majstorica) ugurao pivsku bocu u pedu, a kada ju je pokušao izvući boca je pukla i razletjela se u milijun komadići teško mu oštećujući crijeva. Sva sreća da je prije toga konzumirao valjda kilu kokaina pa nije osjetio neopisivu bol, ali opet… da se nije našmrkao vjerojatno mu tako nešto ne bi ni palo na pamet. A šta ćeš, glavno da su svi živi i zdravi, a mi već sada s nestrpljenjem očekujemo iduću godinu i novu skupinu genijalaca!

TAGOVIanus boce doktor igračke igrice medicina proktolog rektum seks seks igračke smiješno tragikomično tužno zapeo u rektumu

Komentiraj