Report

Kakva gadura

Aside Banners

Odgajateljica u vrtiću optužena zbog organiziranja “dječjeg Fight Cluba”

Piše , Objavljeno

Nakon što je SAD potreslo nekoliko skandala oko profesorica koje su imale seksualne odnose sa svojim učenicima, na red su došle mnogo veće gadure: zlostavljačice beba!

sarahNije da opravdavamo napaljene učiteljice koje se zaigraju sa svojim 16-godišnjim učenicima, ali u sustavu brige i obrazovanja o djeci na žalost postoje i daleko gori primjeri, a jedan takav već neko vrijeme potresa američku saveznu državu Virginia. Tamo je nedavno završen sudski proces protiv 31-godišnje Sarah Jordan, koja je bila optužena za preko 30 kaznenih djela, uključujući zlostavljanje djece, napad i tjelesnu povredu. Krivom je na kraju proglašena za čak 13 zlodjela, a ostatak nije bilo moguće dokazati. Ipak, i ovo je dovoljno da gadura provede dobar dio svog života iza rešetaka, a prijeti joj i do 41 godina u zatvoru.

Sarah je vodila grupu jednogodišnje djece u prestižnom vrtiću Minnieland Academy u Woodbridgeu, a njezina su zlodjela na vidjelo izašla kada ju je prijavilo troje njezinih kolega te roditelji koji su primijetili kako se njihova djeca ponašaju čudno i imaju neobjašnjive modrice i ozljede. Uskoro se doznalo da ih je Sarah namjerno spoticala, nogom im gazila po prstima, špricala ih vodom iz crijeva po licu (posebno su joj meta bili klinci koji su se bojali vode) i ohrabrivala da se tuku jedni protiv drugih. Dakle, da bude jasno: ova luđakinja je tjerala i huškala djecu od 1 godine da se ponašaju kao Tyler Durden i ekipa u Fight Clubu!

Jedini Fight Club koji je cool!

Jedini Fight Club koji je cool!

Naravno, stjerana u kut, Sarah se branila kako je u pozadini svega neka vrsta osvete njezinih kolega i kolegica kojima nije bila draga, ali kada su se u cijelu priču uključili i roditelji djece sa svojim svjedočanstvima, bilo je sasvim jasno kako s ovom ženom mnogo toga nije u redu. Imala je i druge isprike poput one da je prskalica na crijevu bila pokvarena (jer tako se valjda danas odgajaju djeca) pa je djecu ponekad polijevala vodom direktno iz crijeva, ali ništa joj od toga na sreću nije pomoglo. Uz nju bi uskoro trebala pasti i 26-godišnja suučesnica Kierra Spriggs, a koliko je ona u tome sudjelovala saznati će se na njenom suđenju idući mjesec. Među njenim optužbama stoje i one poput huškanja djece na fajt i uranjanja onih koji se boje vode u plitke bazene, kao i hranjenje klinaca ekstra ljutim grickalicama. Kakav frustrirani idiot moraš biti za uopće smisliti ovako nešto…

TAGOVIbebe borac djeca fight club Sarah Jones vrtić zlostavljanje djece

Komentiraj