Report

Ništa nije džabe

Aside Banners

Ogorčeni Rus tuži svoju bivšu djevojku i traži da mu vrati svu lovu koju je potrošio na nju

Prekidi znaju biti poprilično bolni i traumatični, ali uglavnom ih proživljavamo bez nekakve prevelike drame. Ovaj Rus je ipak odlučio otići korak dalje!

Piše , Objavljeno

Sa Rusima nema zajebancije, a ako im se ozbiljno zamjeriš, imaš sreće ako ne završiš ispunjen vrućim olovom. Na svu sreću, mlada Nina Zgurskaya nije doživjela takvu sudbinu, ali ono što joj je njezin ogorčeni bivši dečko priredio nije nimalo ugodno iskustvo. Ona je naime dvije godine bila u vezi s neimenovanim mladim odvjetnikom iz Sibira, s kojim je planirala budućnost i brak. Zajedno su otputovali na romantično 12-dnevno putovanje na Krim, gdje se ona nadala kako će ju tip zaprositi. Pošto on to ipak nije učinio, cura je poludila i ostavila ga, niti ne sluteći da njezina noćna mora tek počinje!

nina 1

Nekoliko tjedana kasnije Nina je dobila papire od suda u kojima stoji kako njezin bivši dečko zahtijeva da mu ona kompenzira troškove koje je imao tijekom njihove veze. Sve je lijepo popisao i priložio potrebne račune, a kada se zbroje svi buketi cvijeća, odlasci u restorane i na kave te ostale sitnice, cifra je zaokružena na 45 000 rubalja, odnosno nekih 5 000 kuna. Bome, dečko se nije baš iskazao…

nina 2

Regionalni sud u Krasnodaru je na prvom suđenju odbio zahtjev tužitelja, ali on se ne da te je već je uložio žalbu na takvu odluku. Tvrdi kako mladu Ninu nikada nije smatrao svojom djevojkom već da su imali “radni odnos“. Također tvrdi kako ona ne može dokazati da su njih dvoje bili u vezi, a njegovo dodatno objašnjenje svakako zaslužuje da uđe u anale totalnih kretena: “Nikada nisam rekao da joj dajem poklon ili išta besplatno. Zar je nemoralno otići na sud? Zar se od mene očekuje da novac dajem svakoj ženi na ulici?” E moj neimenovani Rusu, znamo da te ženskica spucala, ali daj zadrži barem malo dostojanstva….

TAGOVIdarovi prekid rus rusija sud troškovi tužba veza

Komentiraj