Report

Od pijanstva do Ria

Aside Banners

Ono kad mrtav-pijan rezerviraš kartu za Brazil i provedeš se kao nikada u životu

Piše , Objavljeno

Kažu kako ništa dobro ne može izaći od žestokog pijanstva, ali ovaj je mladić iz Škotske krenuo na avanturu života nakon jednog opasno dobrog večernjeg izlaska!

jamie

Kao i svaki drugi 22-godišnji Škot, Jamie Ather svoj teško zarađeni novac voli potrošiti u birtiji, a ako išta znamo o otočanima, onda je to da kada piju… onda piju! Nakon što se probudio nakon jedne opasno žestoke pijanke, Jamie je skužio kako je u alkoholnom deliriju rezervirao zrakoplovne karte za Rio de Janeiro i platio ih 520 funti (skoro 6 000 kuna), a što je najgore, toga se uopće nije sjećao. Bome, izgleda da je piva u Glasgowu jača nego što smo mislili. Naravno, odmah je poželio otkazati rezervaciju, ali u avio-kompaniji su mu rekli kako je to nemoguće te da nema puno izbora: ili će otići na svoje odredište ili će pustiti da karta propadne! Što će momak drugo nego… otići! “Svi koji me znaju znaju kako sam bio uzrujan zbog puta u Južnu Ameriku, i to sam samcat“, rekao je po povratku te nadodao kako mu je ovo putovanje bilo jedna od najboljih stvari koje je učinio u svom dosadašnjem bivstvu na planeti. “Uistinu sam shvatio kako nekada moraš riskirati i prevladati strah ako želiš iskoristiti svoj život“.

A photo posted by @jamiea1112 on


 

A photo posted by @jamiea1112 on


 

A photo posted by @jamiea1112 on


 

A video posted by @jamiea1112 on


 

U tjedan je dana Jamie tako posjetio legendarni Machu Picchu, partijao po Rio de Janeiru i družio se s ljenjivcima, a svoje je doživljaje podijelio na Instagram profilu. Eto, i onda neka nam netko kaže kako tamanjenje alkohola šteti!

TAGOVIalkohol brazil glasgow jamie ather pijan putovanje rio de janeiro

Komentiraj