Report

GPS je zlo!

Aside Banners

Ono kada toliko vjeruješ GPS-u da završiš u jezeru

Postali smo toliko ovisni o tehnologiji da imamo i previše povjerenja u nju, a ova nesretna žena je na teži način naučila kakav zajeb može nastati.

Piše , Objavljeno

Nekima će možda biti smiješno, drugi će u ovome vidjeti tragediju, ali jedno je sigurno: niti vrhunska tehnologija nije bezgrešna. Te su misli sigurno prolazile glavom nesretne žene dok se potpuno mokra smrzavala na brodskoj rampi u kanadskom gradiću Tobermoryu i gledala svoj auto kako nestaje pod površinom jezera. Kako se našla u toj situaciji? Prevelika ovisnost o tehnologiji i jedan malkice krivo podešen GPS!

auto 2 auto 3

Naime, neimenovana žena (iz sasvim jasnih razloga) je prošlog četvrtka pokušala navigirati ulicama Tobermorya tijekom posebno maglovite noći uzdajući se pritom isključivo u svoj GPS, da bi se u jednom trenutku našla u jezeru. Očigledno ju je sustav odveo u krivom smjeru, a kada je to skužila, već je bilo prekasno. Na svu sreću, uspjela je na vrijeme otvoriti prozor, zgrabiti torbicu i isplivati van, a automobil je potonuo. Po nju se sve završilo bez ozbiljnih posljedica osim vjerojatne traume prema GPS tehnologiji, a nadamo se da će “krivac” barem iskeširati neku lovu za novi auto!

TAGOVIauto automobil gps jezero nesreća tehnologija

Komentiraj