Report

guzda, struh nas

Banner 300

Otišao na plivanje s novom tetovažom i… napustio ovaj svijet

Piše , Objavljeno

Tetovaže su kao i brade u današnje vrijeme – čak i najveći geekovi ih imaju. Osim nas, mi ne želimo svoje dadbodove izlagati iglama. Nakon ovakve priče mislimo da ih nikad ne želimo imati.

Neimenovani 31-godišnjak iz Meksika je tetovirao religiozan motiv s križem i skupljenim rukama u *prayer modeu*, ali ga religija nije spasila od vlastite gluposti. Naime, nakon nove tetovaže se odlučio okupati u Meksičkom zaljevu.

Tetovaža je praktički otvorena rana i vrlo lako se može inficirati ako ne slijediš upute svog tattoo artista koji preporučavaju proces zacjeljivanja od 3-6 tjedana.

Bakterije koje jedu meso su mu otkinule komade kože i scenarij nije bio lijep, a bakterija je vibrio vulnificus na koju su posebno ranjive osobe s nezdravom jetrom – što je ovaj gospodin i bio jer je redovito pio barem 6 piva dnevno. Bakterija je najprisutnija u Meksičkom zaljevu, zaljevu u kojem je ovaj gospodin odlučio premijerno pokazati svoju tetovažu svijetu.

Prvo je dobio antibiotike, ali su mu kroz 24 sata organi počeli otkazivati. Nakon 2 tjedna u bolnici se činilo da je u redu i da će uskoro moći ići doma, ali je pao u iznenadni septički šok i više nije bilo spasa.

Ako se tetoviraš, slušaj osobu zaduženu za tetoviranje – želiš da ti tetovaža izgleda najbolje moguće, ali želiš i izbjeći ikakve kožne probleme ili još veće probleme koji mogu nastati zbog ignoriranja stručnjaka.

TAGOVIinfekcija ozbiljno smrt tetovaže zdravlje

Komentiraj