Report

Sjeme i vruća voda ne idu zajedno

Aside Banners

Ova djevojka je na teži način naučila kako blowjob pod tušem može postati horor priča

Svatko od nas ima barem jednu horor seks priču, a ovoj se neimenovanoj djevojci dogodilo nešto što je u isto vrijeme smiješno, ali i itekako zastrašujuće!

Piše , Objavljeno

Oralni seks, pušenje ili blowjob, kako god ga želite zvati, jest upravo to… posao! I vjerujemo kako nije nimalo lako staviti tu mesnu roladu kojoj je možebitno istekao rok trajanja u usta i utrošiti dobrih pola sata pokušavajući doći do deserta koji, budimo realni, nije nimalo ukusan. I ne, ne moramo probati da bismo to znali. No osim samog mehanizma koji bismo mogli okarakterizirati kao težak fizički rad, blowjob za posljedicu može imati i neke poprilično neugodne doživljaje u što se uvjerila i neimenovana djevojka koja je jedan takav odlučila podijeliti s Reddit zajednicom. Nećemo ga prevoditi jer se u prijevodu gubi većina šarma njezinog svjedočanstva o havariji sa muškim sjemenom, ali vjerujemo kako će svi razumjeti o čemu se tu radi!

TIFU by going down on boyfriend in the shower from tifu

Ukratko, cura je odlučila nagraditi svog dečka jednim finim pušenjem pod tušem, a nakon što je on pljunuo pola čaše sjemena po njoj, nije se stigla dovoljno kvalitetno isprati pa se sperma pomiješana s vrućom vodom slijepila po njezinom tijelu i licu, a kako se tek na poslu sasušila i počela otpadati nastao je pravi neugodnjak i jedna od onih priča koje nitko ne bi želio proživjeti. Cura u svom postu često spominje kako je izgledala poput mitskog Goldmembera iz Austin Powersa, a za one kojima treba vizualna pomoć, evo…

goldmember

Možda nije tragedija zbog koje bi se čovjek poželio objesiti, ali svatko tko želi iscijediti zmiju pod tušem mora biti svjestan mogućih neugodnih posljedica i imati na umu kako muška krema pomiješana s vrućom vodom stvara smjesu tvrđu od cementa!

TAGOVIblowjob oralac oralni seks pušenje seks tuš voda vruća voda

Komentiraj