Report

Špljuuus!

Aside Banners

Ova je ženska odvalila svoju šeficu šakom u glavu i neočekivano postala heroina interneta

Svatko od nas je barem jednom maštao o tome da odvali svojeg šefa ili šeficu (osim nas u Idesh!-u, naravno!), a ova je žena to i učinila!

Piše , Objavljeno

Eh, što bismo ponekad dali za samo jednu priliku da odvalimo svoje nadređene u glavu nakon što nas izroštiljaju zbog kašnjenja ili nas natjeraju da ostanemo na poslu do sutra, ali eto, rijetko tko uistinu dobije priliku za to jer ipak moramo nekako staviti tu hranu na stol… a i ono, kažnjivo je zakonom. Ipak, jedna žena nije mislila tako, a svoju je priču podijelila s ostatkom interneta na Redditu u sekciji gdje ekipa priča kako je taj dan sje*ala svoj život. Njezinu priču nećemo prevoditi jer se gubi taj šarm i poetika opisa (a i time vas tjeramo da brusite svoje znanje engleskog), pa evo za uživanciju!

TIFU by punching my boss from tifu

Korisnica pod nickom YerMomsASherpa (svaka čast) je tako sasvim slučajno odalamila svoju šeficu šakom u glavu i nokautirala ju kada ju je ova iznenadila pri izlasku s WC-a, a sve je završilo samo s opomenom i obaveznom orijentacijom za sve zaposlenike, kojom ih se nastoji upozoriti na opasnosti na radnom mjestu te ih podučiti kako se pravilno odlazi na WC. Također, od nemilog događaja sve žene moraju jasno i glasno viknuti kada odolaze na WC (što je sigurno ugodno), a posebnost cijele priče jest što se sve dogodilo na sam Halloween pa su svi bili zamaskirani. Tako je marljiva pčelica nokautirala zločestu vješticu, a novi je narodski junak rođen tamo gdje to uopće nismo očekivali!

TAGOVIheroina internet osveta reddit šaka šaka u glavu šef šefica udarac

Komentiraj