Report

Kapa mu parica

Aside Banners

Ovaj frajer zarađuje finu lovu okidajući selfieje sa životinjama

Dok mi tu oremo i kopamo za koji bijedni dinar, neki zarađuju finu lovu fotkajući se sa životinjama. Slatkim životinjama. Oh, živote...

Piše , Objavljeno

Mladiću je ime Allan Dixon i fotograf je s Novog Zelanda. Zapravo je završio fakultet računalstva i nekoliko je godina radio po raznim startupovima, ali onda je skužio kako mu ekipa na Instagramu masovno lajka selfieje, pogotovo one sa slatkim životinjicama. Pametan kakav je (proklet bio!), nanjušio je kako bi se u toj niši mogla zaraditi fina lova, a i radio bi nešto što je zabavno i što mu omogućava putovanja i uživanciju. Stoga se potpuno bacio na to i počeo raditi nešto što je nazvao “avanturistički content marketing”, a s obzirom da ima 320 tisuća pratitelja na Instagramu, možemo reći kako mu je plan i upalio.

I’m back in Australia catching up with some old friends ? Super exciting adventures ahead! #DaxonsAnimalSelfies

A photo posted by Allan Dixon – Adventurer (@daxon) on

Open wide and say Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ?? This husky that just started an Instagram @lakelandhusky #DaxonsAnimalSelfies

A photo posted by Allan Dixon – Adventurer (@daxon) on

Just horsing around ? ? Spread happiness by telling funny jokes. Thanks @zephyr_horses @goproanz #DaxonsAnimalSelfies

A photo posted by Allan Dixon – Adventurer (@daxon) on

Allan fotka sve i svašta, ali glavna mu je zlatna koka ostalo okidanje selfieja sa životinjicama, prvenstveno onima slatke vrste. Pretpostavljamo kako to nije toliko jednostavno kako se čini i kako moraš potrošiti puno vremena da bi uspio privoliti životinju da ti priđe, a kamoli okinuti savršenu fotku, ali hej… ne može mu posao biti baš toliko lagan, a život lagodan. Nismo nimalo ljubomorni (čitaj, doslovno nam pucaju vene na čelu od ljubomore) i znamo kako ćemo i mi jednog dana dobiti ovako genijalnu ideju. Jel netko već isfurao selfije sa biljakama? Ili kamenjem?

TAGOVIallan dixon Instagram novac selfie slatke životinje viralni hit zarada životinje

Komentiraj