Report

VRH

Aside Banners

Ovaj gospodin će se lansirati u ručno izrađenoj raketi kako bi dokazao da je Zemlja ravna

Piše , Objavljeno

Vozač limuzina Mark Hughes (čija je webstranica prikladno nazvana Madmarkhughes.com) se odvažio na nevjerojatan pothvat – lansiranje samog sebe 540 metara u zrak kako bi dokazao da je Zemlja ravna ploča. Osim toga – još je nevjerojatniji pothvat to što je sam odlučio izgraditi raketu kojom će to napraviti.

U taj projekt je ulupao više od 20 tisuća dolara, a raketu je sastavio od starih dijelova koje je skupljao u garaži. On vjeruje da je Zemlja ravna, treba to netko dokazati – kad institucije, agencije i nacije diljem svijeta to dosad nisu uspjele. Raketu mu poganja para – trebat će mu 70 galona vode. Nismo pretvorili galone jer su metričke jedinice također zavjera.

Sigurni smo da se s visine od petstotinjak metara može vidjeti je li Zemlja uistinu ravna ili ne. Opet – važno je izabrati bitke koje možeš dobiti. Snimka će biti dostupna na njegovom Youtube kanalu na koji nećemo dati link jer ne volimo dijeliti morbidne sadržaje kao što su smrti vozača limuzina.

Nakon ovog podviga, Mark Hughes je izjavio kako će se kandidirati za guvernera Kalifornije (ako preživi). Fantastičan gospodin, nevjerojatno realan u svojim ciljevima.

Ove subote ćemo saznati je li Zemlja ravna ploča i jesu li nas čitavo vrijeme lagali.

TAGOVIatmosfera kaskader pothvat raketa ravna zemlja svemir

Komentiraj