Report

Australski Batman

Aside Banners

Ovaj je majstor složio savršenu repliku Batmobilea iz 1989. godine i sada njime pomaže svima

Piše , Objavljeno

Ako već želiš biti (skoro) kao Batman, moraš imati i njegovo legendarno vozilo, a ovaj je Australac složio savršenu repliku Batmobilea iz kultne Burtonove ekranizacije.

batmobile

Tim Burton nam je 1989. godine dao jednu od najboljih ekranizacija Batmana, najspaljenijeg Jokera (sorry Heath Leadger, ali Jack Nicholson je ipak Jack Nicholson) i definitivno najatraktivniji Batmobile. Mnogi su tijekom godina pokušali napraviti svoju repliku ovog kultnog vozila, ali 28-godišnji Zac Mihajlovic iz Camdena (Australija) se uspio najviše približiti originalu te je pritom postao jedan od rijetkih vlasnika ovakvog automobila na svijetu koji ima dozvolu za vožnju po običnim cestama!

Real Life Batmobile – promo:

Mihajlovic je automobil slagao pune dvije godine koristeći pritom i neke originalne dijelove iz Burtonovog Batmana, a od velike mu je pomoći bio i njegov otac inženjer. Sada, kada je vozilo napokon složeno, Mihajlovic se u njemu obožava provozati sa svojom djevojkom (prokleta sretnica!) te po potrebi uskoči u svoje Batman odijelo i glumi jednog od najvećih svjetskih junaka kako bi olakšao zadnje dane teško bolesnoj djeci kojoj je želja upoznati svog filmskog idola. Svaka mu čast na tome jer ovo je najbolji dokaz da ne moraš imati super-moći i milijarde dolara kako bi učinio svijet ljepšim i boljim mjestom…

TAGOVIautomobil batman Batmobile replika superjunak tim burton zac mihajlovic

Komentiraj