Report

Sigurniji od tenka

Aside Banners

Ovaj nabrijani Mercedesov terenac je pravo luksuzno oklopno vozilo

Piše , Objavljeno

Donedavno bismo kao najpoželjnije mjesto za dočekati apokalipsu izabrali nekakav podzemni bunker, ali sada nam se ovaj Mercedes Benz čini kao mnogo bolja opcija!

auto 1Ako ste političar, poduzetnik, “poduzetnik” ili jednostavno obični kriminalac, vrlo je velika vjerojatnost kako ste tijekom svoje karijere nekome stali na žulj, a možda će vas čak netko zbog toga poželjeti i ubiti. Opreza nikad dosta, bilo da se radi o osobnim čuvarima, osiguranju kuće ili dobro zaštićenom vozilu, a u slučaju potonjeg nema boljeg od Mercedes Benz G63 AMG terenca, 2 500 kilograma teškog golijata pogonjenog 5,5-litrenim biturbo V8 motorom s 544 konjske snage. Vidjeli ste ga u mnogim krimićima, trilerima i akcićima, a sada je dobio svog novog, daleko elegantnijeg i luksuznijeg brata!

Inkas Group je tako preradio ovog robusnog Benza u finu limuzinu s toliko zaštita da bi ga jedna klasična RPG raketa vjerojatno samo lagano okrznula, a nekakvi kalašnjikovi i slične strojnice nema smisla ni spominjati. Vanjština cijelog automobila je obložena neprobojnim materijalom, a čak je i podvozje toliko dobro zadihtano da može izdržati  udare granata ili podmetnutih bombi. Po strateškim su pozicijama postavljene i malene kamerice za praćenje stanja u okruženju automobila, a šlag na tortu je crna mat boja koja ovoj bebici daje još brutalniji izgled.

auto 2 auto 4 auto 3

Izvana možda izgleda kao gromada, ali unutra vas očekuje samo luksuz: sve je u najfinijoj koži i drvetu, s dva para posebno dizajniranih kapetanskih stolica, satelitskim televizorom, frižiderom, barom i iPad minijem koji upravlja s njime, a kakav bi to bio blindirani tutać da nema utore za pištolje i drugo vatreno oružje. Ono, da se nađe ako treba otvoriti pivo s nečim… Poseban je dodatak unutrašnji ispušni sustav koji može cirkulirati zrak kako bi zadržao prozračnost čak i kada se nalazite u jako lošoj situaciji (tipa Pakao). Cijena? Pih, ništa! Za ovo ćete oklopno vozilo morati izdvojiti svega milijun dolara, što je s obzirom na posao kojim se bavite i rizike koje on nosi sa sobom, zapravo ulog u život. Nije više lako niti poduzetnik biti…

auto 8 auto 7 auto 6 auto 5

TAGOVIblindirano vozilo kriminalci luksuz mercedes-benz neprobojno staklo oklopno vozilo

Komentiraj