Report

Ovaj zna kako se ljutiti

Aside Banners

Ovaj muškarac nije progovorio niti jednu riječ sa svojom suprugom već 20 godina, iako žive zajedno i imaju troje djece

Većina razmirica u vezi ili braku se riješi nakon maksimalno dva dana ili se par jednostavno rastane. Ovi Japanci su izdržali punih 20 godina!

Piše , Objavljeno

Svima nam je jasno kako ne postoji savršena veza ili brak. Čak i u odnosu punom ljubavi i razumijevanja kad-tad dođe do situacije kada se dvije osobe porječkaju, ali to su stvari koje su uglavnom riješe nakon par sati. U ekstremnim slučajevima ljutnja i svađa mogu trajati i po par dana, pa čak i tjedana, a ako se neke stvari jednostavno ne mogu popraviti, ponekad dođe do pucanja veze ili rastave braka. No jedan je japanski par sve ovo okrenuo naopako i svoju ljutnju i funjenje pretvorio u 20-godišnju agoniju. A što je najgore, i dalje su ostali u braku!

brak 1

Glavni lik ove priče je Okou Katayama, koji sa svojom suprugom nije progovorio riječ punih 20 godina. Maksimum koji je uspio postići u komunikaciji s njom je bilo poneko kimanje glavom ili neartikulirano gunđanje, ali dalje od toga nije išlo. Ono što je posebno bizarno jest da je Okua sa svojom suprugom Yumi cijelo vrijeme živio pod istim krovom te da su zajedno odgojili čak troje djece. Jedno od njih, 18-godišnji sin Yoshiki, cijelu je ovu priču ispričao japanskoj TV postaji Hokkaido Television, u nadi kako će mu oni pomoći da pomiri svoje roditelje i tako ih spriječi u mogućoj rastavi braka. Naravno, niti jedan producent ne bi odbio ovakvu priču, pa su Okui i Yumi složili skrivenu kameru i snimili uistinu fascinantan rasplet situacije.

Japanac priča sa suprugom prvi put nakon 20 godina – video prilog:

Nitko zapravo nije znao razlog zašto Okuo ne priča sa suprugom, a ispalo je kako je on vrlo prozaičan. Naime, čovjek se osjećao zapostavljeno kada su dobili djecu jer se Yumi posvetila njima i pomalo ignorirala njega, pa je odlučio jednostavno se duriti kao mala curica. Psiholozi ističu kako je ovo čest fenomen kod muškaraca kada se njihove partnerice posvete djeci i zanemari njih, ali nikada se ne događaju ovako ekstremni slučajevi. Na svu sreću, cijela je priča završena sretno jer je Okuo priznao kako se ponio kao šupak i kako mu je žao što je njegova Yumi morala prolaziti kroz tu agoniju, a iako je sve izvedeno toliko nelagodno, kao da su oboje potpuni stranci, svejedno nam je drago da su u poodmaklim godinama ipak uspjeli pronaći način da se pomire i zadrže svoju obitelj na okupu. Ali 20 godina… e to se treba moći isfunjiti!

TAGOVIagonija bizarno brak funjenje japan japanac ljutnja šutnja

Komentiraj