Report

Blagoslovljena vutrica

Aside Banners

Ove opake časne sestre ilegalno uzgajaju marihuanu i namjeravaju proširiti svoj unosni biznis

Piše , Objavljeno

Svi uglavnom padamo na stereotipe o uzgajivačima marihuane kao o nekakvim opakim likovima ili totalnim stonerima, ali kada se kler baci u biznis, znamo da je sve u redu!

marihuanaPercepcija javnosti o marihuani i njezinom djelovanju se polagano mijenja, a sa postepenom legalizacijom, ovaj se nekoć s kriminalom povezivani svijet polagano otvara i pokazuje kao nešto što uistinu ne mora i ne smije biti negativno. Jointove ne motaju više samo stoneri, studenti, kriminalci i spaljeni umjetnici, već to čini sve društvene skupine: od poslovnih ljudi preko prezaposlenih majki pa sve do redovnica. Redov… kako, molim?!

Da, američku javnost ovih dana zabavlja priča o dvije časne sestre, sestri Kate i sestri Darcy, koje uz svoju stalnu službu u jednoj kalifornijskoj župi imaju i vrlo zanimljiv i itekako unosan hobi: uzgoj marihuane. One vjeruju kako ova sveta biljka ima čudotvorna svojstva, poglavito njezin spoj CBD, te svojim radom žele pomoći onima kojima je pomoć potrebna, prvenstveno bolesnicima. Njih dvije ne samo da uzgajaju i brinu se o svojoj malenoj farmi, već pripravljaju tinkture, meleme i druge medicinske proizvode te ih distribuiraju svojim župljanima.

Marihuana časne – video prilog:

Na žalost, ono što rade je i dalje ilegalno (Kalifornija je prilično blaga prema marihuani, ali zakoni koji zabranjuju uzgoj i dalje stoje), te se ove dvije drage božje mlade pribojavaju dana kada će im teška ruka zakona zakucati na vrata (a s obzirom na medijsku pažnju, to bi moglo biti vrlo skoro). Ipak, one vjeruju kako rade nešto pravedno i kako će se Svevišnji pobrinuti da njihov maleni biznis i dalje cvjeta. A bome i cvjeta, jer godišnji se prihodi penju i do 400 tisuća dolara, pa sestre Kate i Darcy namjeravaju proširiti proizvodnju i preseliti se iz garaže u kojoj trenutno uzgajaju. Bog ih blagoslovio!

TAGOVIčasna sestra joint kalifornija kanabis marihuana trava uzgoj marihuane vutra

Komentiraj