Report

Naša sućut

Aside Banners

Ovi nesretnici priznaju koji je bio točan trenutak kada su shvatili kako hodaju s totalnim idiotom

Nije nimalo lako kada saznaš kako je tvoja djevojka ili dečko glup k'o točak, ali bolje da to shvatiš prije nego kasnije.

Piše , Objavljeno

Prvih nekoliko mjeseci veze je period “ružičastih naočala”, kada je osoba uglavnom toliko zaljubljena da ne razmišlja nimalo racionalno i ne vidi moguće probleme kod svojeg partnera ili partnerice. U toj se fazi ignoriraju očigledni znakovi njegovih ili njezinih mana, a čak i kada se primijete, pokušavaju se na bilo koji način opravdati. Ipak, kad-tad se dogodi taj trenutak kada tvoj potencijalni životni partner napravi ili kaže nešto što te toliko osupne da jednostavno moraš zastati i pitati se jel ti to sanjaš ili hodaš s totalnim idiotom? Na Redditu je postavljeno pitanje u kojem se moli korisnike da priznaju koji je bio taj trenutak kada su došli do tog groznog saznanja, a odgovori su uistinu tragikomični.

Naravno, nitko na ovom svijetu ne zna apsolutno sve i normalno je da poneki put imaš krive informacije ili pogrešno mišljenje o nečemu, ali kada naletiš na ovakve genijalce, moraš se pitati kako su uopće preživjeli tolike silne godine i zabrinuto ustanoviti kako će ti oni jednog dana možda biti šefovi ili odlučivati o tvojoj budućnosti, a da ne pričamo o tome kako će biti nečiji očevi i majke. Divna je to pomisao!

TAGOVIbudala glupan idiot inteligencija ljubav reddit smiješno veza

Komentiraj