Report

Ovih 10 Netflixovih serija ima 100% na Rotten Tomatoes! Pogledajte ako već niste

noge na stolu dok sjedi u kauču i gleda netflix na tv-u
noge na stolu dok sjedi u kauču i gleda netflix na tv-u Foto: unsplash.com
Tražite li nešto novo za gledanje na Netflixu?  Sadržaja na omiljenoj streaming platformi ima na pretek, ali mi vam donosimo kolekciju Netflixovih serija koje su, od kritičara ili publike, zaslužile savršen rezultat od 100%, na Rotten Tomatoesu. Serije variraju od drama na korejskom jeziku do dokumentaraca, kriminalističkih serija i slično, a tu su i vrhunski animirani naslovi, poput Cyberpunk: Edgerunners i Arcane: League of Legends

Donosimo vam pregled Netflixovih serija koje trenutno imaju savršene rezultate na Rotten Tomatoesu, a one (bez posebnog redoslijeda) su:

Cura s maskom (Mask Girl)

Jedno od najnovijih izdanja na ovom popisu, Djevojka s maskom korejska je drama, koja govori o uredskoj službenici koja je nesigurna u svoj izgled, a noću se pretvara u internetsku osobnost, koja se skriva iza maske.

Playlista (Playlist)

Prije nego što je to bio streaming servis koji je preokrenuo glazbenu industriju, Spotify je bio samo još jedan otrcani startup, s osnivačima i zaposlenicima koji su imali velike snove. Ova Netflixova serija dramatizira neumoljiv uspon fenomena koji je potpuno promijenio glazbeni svijet.

Cyberpunk: Edgerunners

„U distopiji prožetoj korupcijom i kibernetičkim implantatima“ kaže Netflix o ovoj fantastičnoj anime seriji, „talentirani, ali bezobzirni klinac s ulice nastoji postati plaćenik odmetnik – edgerunner.“

Nevjerojatna odvjetnica Woo (Extraordinary Attorney Woo)

Genijalna odvjetnica Woo Young-woo nosi se s izazovima u sudnici i izvan nje kao novakinja u vrhunskom odvjetničkom društvu i žena u spektru autizma.

Hitne službe: New York (Emergency: NYC)

U ovoj uzbudljivoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji pratimo njujorške medicinske stručnjake iz hitnih službi koji pokušavaju balansirati intenzitet posla i osobne živote.

Male protiv velikih (Little Women)

Ova korejska reinterpretacija klasičnog romana Louise May Alcott, prikazuje tri sestre koje nemaju mnogo novca i koje su uhvaćene u zavjeru koja uključuje bogate i moćne.

Arcane

U ovoj animiranoj Netflixovoj seriji smještenoj u svijet franšize videoigara League of Legends, „Usred velikog sukoba između gradova Piltovera i Zauna, dvije sestre bore se na suprotnim stranama u ratu između čarobnih tehnologija i suprotstavljenih uvjerenja.“.

Dash i Lily

Ovo je za golupčiće. Dash i Lily jedna je od najslađih Netflixovih romansa, a prikazuje uber-ciničnog Dasha i vječito veselo Lily, koji se zaljube, i prije nego što se upoznaju, razmjenjujući poruke i izazove u bilježnici, koju ostavljaju jedno drugome po cijelom New Yorku.

Crash Landing on You

Ovo nije samo još jedna korejska drama. Crash Landing on You mnogi obožavatelji ovog žanra smatraju jednom od najboljih, a riječ je o romansi koja privlači suprotnosti između elitnog sjevernokorejskog vojnika i južnokorejske nasljednice, a sve od soundtracka dostojnog nesvjestice do velikih akcijskih kulisa i nezaboravnih likova (uključujući sporedne) čini ovu Netflixovu seriju nevjerojatnom (za propustiti).

Svijet sirena (MerPeople)

Ova dokumentarna serija Netflixa upoznaje gledatelje s profesionalnim sirenama, čija je strast dio industrije vrijedne pola milijarde dolara.

Bill Russell: NBA legenda

Posljednji je naša osobna preporuka, ovaj Netflixov dragulj priča uzbudljivu priču o NBA legendi i borcu za građanska prava crnaca Billu Russellu, predstavljajući njegovu ostavštinu na i izvan terena.