Report

Prava mala misterija

Aside Banners

Ovo je stvarno jezivo: Planinar pronašao bizarno “svetilište nestalim ljudima” usred šume

Zamisli da bezbrižno hodaš šumom i usred ničega pronađeš mjesto koje izgleda kao scena iz nekakvog horor filma. E pa ovom se tipu to i dogodilo!

Piše , Objavljeno

Mladić po imenu James Rankin je bezbrižno šetao šumom u američkom Huntington’s Jackson County Parku, kao što je to napravio već bezbrojno puta. Opremljen samo svojim velikim lovačkim nožem i mobitelom, napravio je nekoliko nesvakidašnjih skretanja sa utabanog šumskog puta i odjednom se našao u udolini koja je vodila do malenog kampa. Na prvi pogled, ništa neobično. No kada je malo bolje pogledao, Rankin je skužio da većina debala oko njega ima zalijepljene papire koji su zapravo obavijesti o nestalim osobama. Ukupno ih je pobrojao 20-ak, a prikazuju stvarne osobe koje su nestale s područja nekoliko američkih saveznih država. Nećemo vam više kvariti priču, jer je bolje da to sami pogledate!

Creepy Shit in the Woods – video 1:

Creepy Shit in the Woods – video 2:

Video je u par dana uspio skupiti masu pogleda, a odmah su se razvile teorije o mogućem uzroku ovakvog fenomena. Neki tako tvrde kako se radi o vrlo bizarnoj promidžbi novog nastavka Blair Witch, drugi pak misle kako je tu neko vrijeme sniman found footage hororac te ekipa koja je snimala očigledno nije pokupila stvari za sobom, a ima i onih koji odmah u glavu udaraju s očitim odlagalištem tijela nekog serijskog ubojice. Naravno, prevladavaju oni koji tvrde kako je sve nemušta namještaljka, pogotovo jer se vidi očigledno vrlo prometna cesta na svega 100-tinjak metara od kampa, a Rankin to ne poriče te štoviše, tvrdi kako je upravo zbog takve blizine civilizacije sve ovo još zanimljivije.

On je o svojem pronalasku obavijestio policiju Suffolk Countya koja je slučaj i istražila, a nakon dva dana je otkriveno kako je sve to postavio vlasnik zemljišta u namjeri da stvori ugođaj za predstojeću Noć vještica. Ipak, poprilično je sumnjivo da netko radi takvu pripremu mjesec dana prije Halloweena, a Rankin ističe kako je po izgledu obješenih obavijesti jasno kako one tu nisu nekoliko dana, već tjednima, a možda čak i mjesecima. A da ne govorimo kako je iznimno neukusno stavljati takve materijale kada se radi o pravim nestalim osobama. Možda na kraju sve to jest samo nekakva igranka s ciljem nastanka novog viralnog hita, ali mi smo u filmu kako je sve to istina i nije nam nimalo svejedno!

TAGOVIhoror jezivo nestale osobe obavijest strašno šuma

Komentiraj