Report

Čudo dizajna

Aside Banners

Ovo treba biti u svakoj birtiji: Bar u Češkoj ima WC dizajniran isključivo za povraćanje!

Piše , Objavljeno

Svi smo se mi barem jednom našli pijani iznad neke zapišane WC školjke, rigajući i gadeći se sami sebi zbog niskih grana na koje smo spali, a sve smo to mogli obaviti na daleko gospodskiji način!

toalet 2

Ako voliš popiti i činiš to često, sigurno si se tijekom “karijere” našao na koljenima iznad WC školjke u nekoj prljavoj birtiji i iskreno se nadamo kako je posljedica bilo povraćanje duše, a ne neke druge, daleko opscenije radnje. Uglavnom, u tom ti je trenutku ona posljednja trijezna moždana sinapsa vjerojatno poslala signal koji je registriran kao gađenje nad vlastitim životom i situacijom u kojoj gotovo da ležiš u lokvi tuđe pišaline i iz sebe u mlazovima izbacuješ sve one gemište, rakije, peline, pive, viskije, votke i što već nisi utrpao u sebe, ali tada je već kasno… Da barem postoji neki način da se ova radnja obavi uglađenije i gospodskije!

Ne znamo zašto to nikome nije palo na pamet i ranije, ali jedna je birtija u Češkoj dizajnirala poseban WC za povraćanje, koji je zapravo školjka na visini otprilike struka u koju se isključivo izbacuje tvar iz usta. Naravno da ima i onih koji će pod utjecajem alkohola pokušati unutra baciti i neke druge nužde, a sigurno svake večeri naleti barem jedan naivac koji pomisli kako je pojeo neki loš trip i kako mu se priviđa divovska školjka, ali izgleda kako stvari za sada funkcioniraju relativno dobro. Sa svake se strane školjke nalaze dva metalna držača da se “klijenti” mogu prihvatiti objema rukama, a to je uistinu sve što je potrebno u ovakvoj situaciji. Eh sada, mogli bismo se to pitati o kakvoj se birtiji radi kada imaju potrebu instalirati ovakvo jedno čudo, ali složiti ćemo se kako je tamo očigledno jako jako zabavno!

TAGOVIalkohol bar birtija povraćanje riganje školjka toalet wc

Komentiraj