Report

Mala ima sve!

Aside Banners

Paige VanZant je ubojita ljepotica s kojom bismo se voljeli naći u ringu

Piše , Objavljeno

Iako se na radaru pratitelja MMA borbi našla tek krajem prošle godine, Paige VanZant već sada diže velike valove i prijeti se postati najvećom ženskom zvijezdom ovog brutalnog sporta.

paige 2Sasvim je jasno kako je muški MMA daleko popularniji od ženske varijante i to prije svega jer malo tko želi gledati žene koje izgledaju kao muškarci dok se šoraju kao muškarci. Upravo se zato rijetko koja djevojka uistinu istakne iz mnoštva, a u zadnjih je par godina unovčiti to uspjelo jedino sveprisutnoj Rondi Rousey i eventualno Cat Zingano. Sada bi im se pak mogla pridružiti nova mlada nada MMA borbi, UFC organizacije i beskrupuloznog morskog psa Dane Whitea, 21-godišnja Paige VanZant!

paige

Paige je na iznenađenje mnogih ljubitelja borilačkih sportova ovog vikenda na turniru u New Jerseyu razmontirala daleko iskusniju Felice Herring i tako utišala sve kritičare koji joj nisu prognozirali ništa dobroga u drugoj službenoj UFC borbi. Za curu koja trenira tek nešto duže od tri godine, to je svakako velika stvar, a do sada je u profesionalnoj karijeri skupila pet pobjeda u šest nastupa. Njezin je streloviti uspon još zanimljivi kada znamo kako se osim nekoliko različitih stilova plesa (balet, jazz, hip hop), koje je trenirala gotovo cijelog života, Paige nikada nije bavila nikakvim borilačkim sportom, tako da nije imala apsolutno nikakvo znanje tehnike, što itekako dobro nadoknađuje životinjskom agresivnošću i izostankom bilo kakvog respekta prema protivnicama.

Paige VanZant – promo:

Paige se za sada tuče u “slamka” kategoriji, ali postoji vrlo velika šansa kako će već iduću borbu napredovati za jednu stepenicu i naći se oči u oči s kudikamo ozbiljnijim fajtericama. Možda i izgubi koju od tih borbi, ali ova djevojka ima nešto što većina njezinih kolegica nema: izgled! Zgodna plavuša s isklesanim tijelom definitivno ima potencijala privući (muške) gledatelje, a Dana White će to sigurno znati iskoristiti. Na kraju svi dobivamo, a nadajmo se kako će najviše koristi na kraju imati cura koja je slučajno zalutala u gym tražeći plesni studio…

TAGOVIborilački sport MMA paige vanzant ronda rousey seksi tučnjava UFC; borba

Komentiraj