Report

zelen božić

Aside Banners

Par osamdesetogodišnjaka uhićen zbog 27 kilograma trave – rekli da su to božićni pokloni

Piše , Objavljeno

Djed Božićnjak će i bez svojih tajnih metoda znati da su ovaj gospodin i dama u svojim osamdesetima bili zločesti jer čitav svijet piše o njima. Pa vjerojatno neće dobiti poklon, ali toga su i sami svjesni pa su odlučili preuzeti ulogu Djeda Božićnjaka i darivati sebe i svoje prijatelje.

Patrick i Barbara Jiron su zaustavljeni u utorak zbog divlje vožnje. Još jednom ističemo da im je preko osamdeset godina (točnije 80 i 83). Policija je odmah osjetila miris koji nema veze s Božićem, a u automobilu su pronašli 27 kilograma kanabisa. Sve fino zapakovano u vrećice i u jedan spremnik za Cheddar Cheese flips.

York

Patrick i Barbara su objasnili kako se vraćaju iz Kalifornije u Vermont te da su planirali kanabis pokloniti obitelji i prijateljima. Problem je što je u Kaliforniji kanabis legaliziran, a u Vermontu su od biljnih proizvoda i dalje zapeli na javorovom sirupu i tamo je kanabis još uvijek zlo. Ne znamo što Pat i Barb Jiron rade u životu i koliko obitelji i prijatelja imaju, ali ovaj policijski ulov je vrijedan 336 tisuća dolara. Ovi Žirondinci su završili u zatvoru, a optuženi su za posjedovanje marihuane s namjerom prodavanja.

Božićni junaci. Zaslužuju da se o njihovom pothvatu snimi film, ali bismo htjeli da se promijeni kraj pa da nakon ogromne policijske potjere uspiju stići u Vermont te da uz jutarnje božićne palačinke ispod zelenog bora svoju obitelj i unuke iznenade s još zelenila.

TAGOVIgerijatrija istinita priča kanabis marihuana starci trava

Komentiraj